Next Level

Zorgaanbod
Maatschappelijke opvang
Beschrijving
Kortdurende opvang voor volwassenen
Product
Herstart
Gemeente
Ede
Aanmelden

Aanmelden kan via het Bureau Trajectmanagement (BTM) via 088 065 6700 of per e-mail: Oost.btm@legerdesheils.nl

Hier kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

Toon meer
location_on
Nieuwe Stationsstraat 28
6711 AG Ede
phone

Informatie & kenmerken

Herstart is bedoeld voor dak- en thuisloze mensen. Hier worden mensen kortdurend opgevangen en geholpen om hun problemen in kaart te brengen, want vaak is er meer aan de hand dan alleen dakloosheid. Herstart helpt bijvoorbeeld bij inschrijven bij de gemeente en het aanvragen van een uitkering. Dit zijn de eerste stappen naar herstel.

Specificaties

Next Level is een woonvoorziening waar wonen en zorg gescheiden is. Je huurt bij Next Level een kamer of studio en accepteert daarbij ambulante begeleiding en woonbegeleiding. Je komt in aanmerking voor Next Level als je zelfstandig kunt wonen, maar nog wel ondersteuning nodig hebt. Ook verwachten we dat je overdag bezig bent met bijvoorbeeld werk, school of vrijwilligerswerk.

Bij Next Level krijg je een eigen studio of kamer. De kamers en studio's zijn voorzien van een basisinrichting. Je kunt je kamer of studio verder inrichten en aankleden naar eigen smaak en behoefte. De keuken en sanitaire voorzieningen deel je met medebewoners. In het souterrain is een keuken waar eventueel gezamenlijk gekookt kan worden. In de huiskamer kun je samen activiteiten organiseren of elkaar ontmoeten.

Mensen die gebonden zijn aan de regio Ede kunnen zich aanmelden voor Next Level. Dit betekent dat je staat ingeschreven in de gemeente Ede of dat dit de laatste gemeente is waar je ingeschreven stond. Vaak loopt de aanmelding via de maatschappelijke opvang in Ede. Als je verslaafd bent kun je je niet aanmelden voor Next Level. Misschien kun je wel terecht in een van onze andere voorzieningen. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie