Huiskamer prostitutie Esperanza Deventer

Gemeente
Deventer
Aanmelden
location_on
Rijkmanstraat 26
7411 GB Deventer

Informatie & kenmerken

Specificaties

Esperanza – ‘Hoop’ in het Spaans. Onder deze naam heeft het Leger des Heils in Deventer een huiskamer voor mensen die werkzaam zijn in de prostitutie.

We nodigen de mensen uit om te komen ontspannen, zich welkom te voelen, of niets te hoeven en niets te moeten. Elke dinsdag, tussen 16:00-19:00 uur, is de huiskamer open. Op vrijdagavond bezoeken we de vrouwen die werkzaam zijn aan de Bokkingshang, dit doen we ook vanuit de huiskamer. Er kan een hapje met ons mee worden gegeten en er is een (Spaanssprekende) maatschappelijk werker aanwezig om hulpvragen aan te stellen. Verder hebben we een kledinghoek en verkopen we werk gerelateerde artikelen. Ook geven we Nederlandse les.

Daarnaast houden we ook een huiskamer-spreekuur, op dinsdag en vrijdag tussen 16:00-19:00 uur. Dit spreekuur is bestemd voor mensen die werken in seksclubs, massagesalons, escort of op welke wijze dan ook, in de regio Deventer en omgeving. Hier kunnen zij op afspraak terecht met al hun vragen. Ook een telefonisch consult is mogelijk. We denken mee, bieden hulp en verwijzen door.

We hebben een samenwerkingsverband met diverse maatschappelijke organisaties in de provincie Overijssel, dit onder de naam ‘LIV in connection’. Er werken maatschappelijk werkers, vrijwilligers en daarnaast bieden we ook begeleiding met behulp van een psycholoog. Ook zijn er veilige opvangplekken beschikbaar.

Voor meer informatie over Esperanza:
- Luitenant Ursula van Nieuwenhuijzen, korps.deventer@legerdesheils.nl
- Evelien Kremer via evelien.kremer@legerdesheils.nl of bel met 06-15235055.