Hier en Nu Terneuzen (dagopvang)

Zorgaanbod
Maatschappelijke opvang
Beschrijving
Opvang voor dak- en thuisloze mensen
Product
Dagopvang
Gemeente
Terneuzen
Aanmelden

Het Bureau Trajectmanagement (BTM) is maandag tot en met vrijdag van 9.00-16.30 uur bereikbaar via 088 06 55 111 en via btm.rzw@legerdesheils.nl.
Hier kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

Toon meer
Hier en Nu  Terneuzen (dagopvang) />
								<div class=
location_on
Stationsweg 37
4538AB Terneuzen

Informatie & kenmerken

Dak- en thuisloze mensen kunnen terecht in de dagopvang. Ze kunnen hier iets te eten of te drinken krijgen, douchen en bijvoorbeeld gebruikmaken van een computer met internet. Ook is het vaak mogelijk om een arts en iemand van de sociale dienst of verslavingszorg te zien. Dak- en thuislozen vinden hier een luisterend oor. Bij de meeste locaties kunnen ze een postadres krijgen, zodat ze stappen kunnen ondernemen om uit hun situatie te komen.

accessibility
Doelgroep
Volwassenen
Ouderen

Specificaties

Kijk binnen bij onze Dag- en nachtopvang en Herstartvoorziening in Terneuzen. Deelnemers Michiel en Djuhayric vertellen hoe het Leger des Heils hen helpt om hun leven weer op de rit te krijgen.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Dagopvang voor dak- en thuisloze mensen. Ze kunnen hier terecht voor een praatje, iets te eten, een kop koffie en een douche. Daarnaast is er een computer met internet. Mensen vinden hier een luisterend oor.

In overleg met gemeente kunnen ze een postadres krijgen.

De dagopvang is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00- 21.00 uur. In het weekend en op feestdagen is de dagopvang open van 13.00- 21.00 uur.

In uitzonderlijke gevallen kan besloten worden de dagopvang te sluiten.