Het Kreekpad

Zorgaanbod
Beschermd wonen
Beschrijving
Beschermd wonen voor mensen met psychiatrische problematiek
Product
Huis en Haard
Aanmelden

Het Bureau Trajectmanagement (BTM) is maandag tot en met vrijdag van 9.00-16.30 uur bereikbaar via 088 06 55 111 en via btm.rzw@legerdesheils.nl.

Hier kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

Toon meer
Het Kreekpad />
								<div class=
location_on
Kreekpad 19
3079AA Rotterdam
phone

Informatie & kenmerken

Bij Huis en Haard wonen mensen met psychiatrische problematiek, die niet zelfstandig kunnen wonen. De meeste van hen zijn dak- of thuisloos geweest. Mensen met verward gedrag vinden bij Huis en Haard een beschermd en veilig thuis. Bewoners krijgen hulp bij het vinden van structuur en een passende dagbesteding, zodat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.

accessibility
Doelgroep
Volwassenen
outlined_flag
Indicatie
Wfz
Wlz
euro_symbol
Eigen bijdrage
access_time
24-uursbegeleiding
single_bed
Leefsituatie
Eigen appartement
Eigen keuken
Eigen sanitair
interests
Dagbesteding aanwezig
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

Het Kreekpad is gelegen in een woonwijk, gesitueerd naast het park en op loopafstand van winkelcentrum Keizerswaard. Frequentbus 70, halte Sportlaan is op circa 150 meter afstand en de dichtsbijzijnde ov-locatie.

Personen met zorgzwaarte pakket VG3, VG6, GGZ3 kunnen aangemeld worden voor deze locatie. De voorliggende problematiek is de verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met gestabiliseerde psychische problematiek. De begeleiding is gericht op het vergroten van zelfstandigheid.

Het team bestaat uit woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders en een teammanager. Daarnaast is er interne ondersteuning van een gedragswetenschapper en VG-arts en externe ondersteuning van een psychiater.

Het Kreekpad biedt verschillende vormen van dagbesteding met een laagdrempelige inloop, zoals fitness en belevingsgerichte activiteiten. Gezamenlijke activiteiten bestaan uit thema-avonden, christelijke vieringen en dagjes uit.

De doelgroep bestaat mannen en vrouwen in de leeftijden 18 - 70 jaar. 

Bewoners hebben hun eigen studio met keuken en sanitair en een eigen voordeur. Overige faciliteiten zijn: wifi, pc, telefoon, tuin, moestuintje, gratis fitness, gemeenschappelijke huiskamer.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.