Herstart Den Haag

Zorgaanbod
Maatschappelijke opvang
Beschrijving
Kortdurende opvang voor volwassenen
Product
Herstart
Gemeente
Den Haag
Plaatsen:
32
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
Herstart Den Haag />
								<div class=
location_on
Ad van Emmenesstraat 13
2553 NP Den Haag

Informatie & kenmerken

Herstart is bedoeld voor dak- en thuisloze mensen. Hier worden mensen kortdurend opgevangen en geholpen om hun problemen in kaart te brengen, want vaak is er meer aan de hand dan alleen dakloosheid. Herstart helpt bijvoorbeeld bij inschrijven bij de gemeente en het aanvragen van een uitkering. Dit zijn de eerste stappen naar herstel.

accessibility
Doelgroep
Volwassenen
access_time
24-uursbegeleiding
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

Onze locatie biedt mensen de rust, ruimte en begeleiding om te werken aan het herstel van het gewone leven. We zijn er voor mensen in kwetsbare omstandigheden, die hulp en begeleiding krijgen om daarna weer op eigen benen te kunnen staan.

Deelnemers wonen zo zelfstandig mogelijk. Wat ze zelf kunnen, doen ze zelf. Bij wat nog niet lukt, krijgen ze begeleiding. Woonvaardigheden, praktische en sociale vaardigheden worden verder ontwikkeld. Samen werken we aan een stevige basis voor zelfstandigheid, zelfredzaamheid en herstel van het gewone leven.  

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor marketing cookies.
Klik hier om toestemming te geven.