The Village

Zorgaanbod
Beschermd wonen
Beschrijving
Beschermd wonen voor vrouwen en (tiener)moeders
Product
Zij aan Zij
Aanmelden

Het Bureau Trajectmanagement (BTM) is maandag tot en met vrijdag van 9.00-16.30 uur bereikbaar via 088 06 55 111 en via btm.rzw@legerdesheils.nl.

Hier kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

Toon meer
The Village />
								<div class=
location_on
Rotterdam
phone

Informatie & kenmerken

Zij aan Zij is onze opvang voor vrouwen, alleenstaande moeders en vrouwen met kinderen. Deze, vaak jonge, vrouwen zijn op straat terechtgekomen met hun kind(eren) of ongepland zwanger geraakt. Zij hebben vaak psychische problemen en een verslaving. Bij ons vinden ze een veilige en stabiele basis om aan hun toekomst te bouwen. We gaan ook samen aan de slag met dagbesteding, zoals werk of school.

accessibility
Doelgroep
Kinderen
Volwassenen
outlined_flag
Indicatie
Wmo
euro_symbol
Eigen bijdrage
single_bed
Leefsituatie
Eigen kamer
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

The Village is een locatie speciaal voor de opvang van vrouwen in de leeftijd 23+ met hun kind(eren). Er wordt begeleiding geboden op alle leefgebieden. Ook wordt er door een SKJ-geregistreerde hulpverlener begeleiding geboden in het ouderschap.

De methode waarmee er wordt gewerkt is Herstelgericht werken & Veerkracht methodiek.

Naast dat er opvang wordt geboden, worden er bewonersvergaderingen en (leuke) activiteiten voor de moeders en kinderen georganiseerd.

Deelnemers hebben in de opvang een eigen kamer en gedeeld sanitair. Overige faciliteiten zijn: wifi, dakterras, sportruimte, gemeenschappelijke woonkamer.

The Village is op 1 minuut loopafstand van metrostation Ambachtsland.