Dagopvang Dordrecht

Zorgaanbod
Maatschappelijke opvang
Beschrijving
Opvang voor dak- en thuisloze mensen
Product
Dagopvang
Gemeente
Dordrecht
Aanmelden

Het Bureau Trajectmanagement (BTM) is maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00 uur bereikbaar via 088 06 55 111 en via btm.rzw@legerdesheils.nl. 
Hier kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

Toon meer
location_on
Kromhout 110
3311 RH Dordrecht
phone

Informatie & kenmerken

De Smeltkroes is een ontmoetingsplek voor inwoners van Rijswijk, gelegen aan de rand van de Muziekbuurt in Rijswijk. Samen met Fonteynenburg organiseert het Leger des Heils op deze plek een laagdrempelige inloop met verschillende activiteiten. Iedereen (wijkbewoners en andere inwoners van Rijswijk) kan binnenlopen voor ontmoeting: een kop koffie en een praatje, een spelletje spelen of andere leuke activiteiten. Verder zijn er mogelijkheden voor educatie en sociale- en praktische hulp, zoals door training en coaching. Dit wordt gefaciliteerd door begeleiders van Fonteynenburg en het Leger des Heils. Begeleiders gaan samen met bezoekers op zoek naar wensen, mogelijkheden en hun talenten, en ondersteunen waar nodig om dit in praktijk te brengen. 

Deelnemers geven elkaar de ruimte om talenten te ontwikkelen en te benutten binnen de Smeltkroes, bijvoorbeeld door workshops of activiteiten te organiseren, gastheer/ gastvrouw te zijn en meer. Ook mensen die ondersteuning nodig hebben en niet zo makkelijk de weg naar professionele hulp weten te zetten, kunnen in de Smeltkroes op weg geholpen worden. Door ontmoeting met andere mensen ontstaat er vriendschap, rust en perspectief.

Voor vragen of meer informatie over de Smeltkroes kunt u contact opnemen met Annet Sharoubim, coördinator van de Smeltkroes.

 E             a.sharoubim@legerdesheils.nl 
M           06 15605819 

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.