Dagbesteding De Kreek

Zorgaanbod
Participatie
Beschrijving
Werkvaardigheden opdoen binnen een prettige en veilige omgeving
Product
Participatie
Gemeente
Rotterdam
Aanmelden

Het Bureau Trajectmanagement (BTM) is maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00 uur bereikbaar via 088 06 55 111 en via btm.rzw@legerdesheils.nl.

Hier kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

Toon meer
location_on
Triathlonstraat 17A
3078 HX Rotterdam
phone

Informatie & kenmerken

Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘mee te laten doen’. Werken aan herstel van het gewone leven waarbij uitstroom naar een duurzame plek in werk en samenleving centraal staat.

Specificaties

Meubels met meerwaarde

Met dit project bieden wij deelnemers van onder andere woongroep Het Kreekpad een nieuwe uitdaging aan. Samen met medewerkers en vrijwilligers wordt hen een laagdrempelige dagbesteding aangeboden. Hierdoor kunnen zij werken aan hun persoonlijke (loopbaan)ontwikkeling. Meedoen in onze samenleving is hierbij van grote waarde.
Daarbij hebben wij uw hulp nodig! Elk (kosteloos) aangeboden meubelstuk is welkom. Hierna krijgen de meubels een make-over van onze deelnemers. Het project is onderverdeeld in drie fases.
  1. U brengt de meubels bij De Kreek.
  2. De werkplaats-service waarbij wordt bepaald in welke staat de meubels zijn en of ze hersteld of opgeknapt kunnen worden.
  3. De opgeknapte meubels worden verkocht in onze "winkel" De Kreek. Daarnaast bieden wij mensen in zorg de mogelijkheid om voor lage prijs een inboedel aan te schaffen wanneer zij (weer) zelfstandig (gaan) wonen.

Heeft u oude maar nog goede meubelstukken of huisraad? U kunt dit brengen bij onze winkel De Kreek of even contact opnemen met 06-11053011. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. U kunt ons ook bellen als u vragen heeft over ons huidige aanbod aan spullen (ma-vr 9.00-15.30 uur).

Daarnaast kun u contact met ons opnemen als u op zoek bent naar passende dagbesteding of vrijwilligerswerk.

Uw oude meubels, nieuw leven.