Dagbesteding De Kreek

Zorgaanbod
Participatie
Beschrijving
Werkvaardigheden opdoen binnen een prettige en veilige omgeving
Product
Participatie
Gemeente
Rotterdam
Aanmelden

Het Bureau Trajectmanagement (BTM) is maandag tot en met vrijdag van 9.00-16.30 uur bereikbaar via 088 06 55 111 en via btm.rzw@legerdesheils.nl.

Hier kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

Toon meer
location_on
Triathlonstraat 17A
3078 HX Rotterdam
phone

Informatie & kenmerken

Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘mee te laten doen’. Werken aan herstel van het gewone leven waarbij uitstroom naar een duurzame plek in werk en samenleving centraal staat.

accessibility
Doelgroep
Volwassenen
Ouderen
outlined_flag
Indicatie
Wfz
Wlz
Wmo
interests
Dagbesteding aanwezig
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

Dagbestedingslocatie De Kreek is gesitueerd naast woonlocatie het Kreekpad en is een plek voor deelnemers die behoefte hebben aan een laagdrempelige dag invulling. Voor veel deelnemers is het een eerste stap naar activering en in contact staan met anderen en de omgeving.
De dag van elke participerende deelnemer ziet er anders uit. Er wordt gekeken naar persoonlijke interesses, draagkracht en in het verleden opgedane vaardigheden. Dit wordt meegenomen in het samenstellen van de taken en activiteiten.
De Kreek is een plek waar deelnemers kunnen socializen, waar ruimte is voor spel en muziek en de vrijheid is om jezelf te zijn. Dexe dagbestedingslocatie biedt een programma aan van ontspannende, belevingsgerichte, creatieve, sportieve en werkinhoudelijke activiteiten.