Beschermd Wonen Modulair Enschede

Zorgaanbod
Ambulante begeleiding en hulp
Beschrijving
Specialistische ambulante ondersteuning (tijdelijk)
Product
Voortgang
Gemeente
Enschede
Aanmelden
Aanmelden kan via het Bureau Trajectmanagement (BTM) via 088 065 6700 of per e-mail: Oost.btm@legerdesheils.nl

Hier kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.
Toon meer
Beschermd Wonen Modulair Enschede />
								<div class=
location_on
Hengelosestraat 69-5
7514 AD Enschede
phone

Informatie & kenmerken

Voortgang is tijdelijke, specialistische hulp aan huis (ambulante begeleiding). Meestal is er sprake van meervoudige problematiek, zoals verslaving in combinatie met geen sociaal netwerk, geen werk of dagbesteding, psychiatrische problemen of schulden. Samen pakken we stap voor stap leefgebieden aan, door te helpen met administratie, het huishouden, psychiatrische problemen, verslaving en omgaan met justitie.

Specificaties

Vanaf 18 jaar kun je bij deze woonvorm Beschermd Wonen Modulair terecht. Deze woonlocatie biedt 28 studio’s met een eigen voordeur, sanitair en keukenblok. Vanuit deze woonvorm kan je doorstromen naar een eigen woning in de wijk.

Toegang tot beschermd wonen via CIMOT

De toegang tot het Beschermd Wonen Modulair gaat via het CIMOT. Het CIMOT is de centrale toegang tot maatschappelijke opvang en beschermd wonen in Twente. Het CIMOT is in het leven geroepen door de twee centrumgemeenten in Twente: de gemeente Almelo en de gemeente Enschede.

Voor meer informatie en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren kun je contact opnemen met Bureau Traject Management (BTM) via 088-0656719 of per e-mail: Oost.btm@legerdesheils.nl.