Ambulant Dordrecht

Zorgaanbod
Ambulante begeleiding en hulp
Beschrijving
Specialistische ambulante ondersteuning (tijdelijk)
Product
Voortgang
Gemeente
Dordrecht
Aanmelden

Het Bureau Trajectmanagement (BTM) is maandag tot en met vrijdag van 9.00-16.30 uur bereikbaar via 088 06 55 111 en via btm.rzw@legerdesheils.nl.

Hier kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

Toon meer
location_on
Kromhout 112
3311RH Dordrecht
phone

Informatie & kenmerken

Voortgang is tijdelijke, specialistische hulp aan huis (ambulante begeleiding). Meestal is er sprake van meervoudige problematiek, zoals verslaving in combinatie met geen sociaal netwerk, geen werk of dagbesteding, psychiatrische problemen of schulden. Samen pakken we stap voor stap leefgebieden aan, door te helpen met administratie, het huishouden, psychiatrische problemen, verslaving en omgaan met justitie.

accessibility
Doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassenen
outlined_flag
Indicatie
Jw
Wlz
Wmo
euro_symbol
Eigen bijdrage
access_time
24-uursbegeleiding
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

Op deze locatie zijn de volgende disciplines aanwezig: gezinscoaches (SKJ-geregistreerd), woonbegeleiders en een gedragsdeskundige.

Deze locatie maakt deel uit van team 'Verandering'. Dit team biedt ambulante hulpverlening aan (jong)volwassenen en gezinnen. Op afspraak wordt ook begeleiding in de thuissituatie aangeboden.
De aard van begeleiding is tijdelijk en gericht op vooruitgang en zelfstandigheid. Daarnaast wordt er kinder- en jeugdcoaching geboden, voor kinderen onder de 18 jaar.