50|50 Workcenter Rotterdam

Zorgaanbod
Participatie
Beschrijving
Werkvaardigheden opdoen binnen een prettige en veilige omgeving
Product
Participatie
Gemeente
Rotterdam
Aanmelden

Het Bureau Trajectmanagement (BTM) is maandag tot en met vrijdag van 9.00-16.30 uur bereikbaar via 088 06 55 111 en via btm.rzw@legerdesheils.nl.

Hier kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

Toon meer
location_on
Coolhaven 118
3024 AK Rotterdam

Informatie & kenmerken

Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘mee te laten doen’. Werken aan herstel van het gewone leven waarbij uitstroom naar een duurzame plek in werk en samenleving centraal staat.

accessibility
Doelgroep
Volwassenen
Ouderen
outlined_flag
Indicatie
Wfz
Wlz
Wmo
interests
Dagbesteding aanwezig
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

50|50 Workcenter Rotterdam is er voor een diverse doelgroep: (ex)verslaafden, mensen met psychosociale problematiek, huisvestigingsproblematiek, eenzaamheid.

De dagbesteding is er voor zowel mannen als vrouwen.

Wij werken vanuit onze visie en methodiek op herstelgericht werken waarbij onze workcenters een beschutte omgeving zijn, welke een zo reeël mogelijke afspiegeling vormen van een werksituatie, zinvolle dagbesteding.

Het workcenter biedt arbeidsmatige - en  als ontwikkelgerichte dagbesteding. Arbeidsmatig bieden we op deze locatie met name lichte inpak/ompak en assemblage- activiteiten aan. Dat doen we door concrete opdrachten van klanten uit het bedrijfsleven.

Er wordt dagelijks een gratis lunch aangeboden. Het workcenter is goed toegankelijk en gelegen op de begane grond van gebouw 'De Dukdalf'. Metrostation Coolhaven ligt op ca. 300 meter loopafstand.

Deelnemers kunnen gebruikmaken van de wifi.