50|50 Store Utrecht

Zorgaanbod
Participatie
Beschrijving
Werkvaardigheden opdoen binnen een prettige en veilige omgeving
Product
Participatie
Gemeente
Utrecht
Aanmelden

Aanmelden kan via het mailadres 5050.mn@legerdesheils.nl. Voor inhoudelijke zorgvragen kan er contact worden opgenomen met het Bureau Traject Management (BTM). BTM is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur op 088 - 890 79 00. 

Toon meer
location_on
Tiberdreef 28
3561 GG Utrecht
phone

Informatie & kenmerken

Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘mee te laten doen’. Werken aan herstel van het gewone leven waarbij uitstroom naar een duurzame plek in werk en samenleving centraal staat.

accessibility
Doelgroep
Volwassenen
outlined_flag
Indicatie
Wfz
Wlz
Wmo
interests
Dagbesteding aanwezig
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

De leukste store van Utrecht en omstreken, waar je naast vintage en tweedehands kleding, ook een fietsenmaker kunt vinden!

50|50

De 50|50 Store is onderdeel van het dagbestedingslabel van het Leger des Heils: 50|50. We willen er zijn voor mensen zonder helper en zijn gewend om onze handen uit de mouwen te steken. We vinden dat werken goed voor ieder mens is. Daarom hebben we beschutte werkplekken voor mensen die in het gewone leven niet op eigen kracht aan de slag kunnen.
Mooie mensen maken mooie producten. De puurheid die we in ieder mens zien, laten we terugkomen in onze producten en diensten. Dat betekent dat de lat hoog ligt. We nemen alleen genoegen met het beste en willen onszelf continu verbeteren. Wanneer je zaken met ons doet ontvang je een authentiek topproduct in handen of word je met excellente dienstverlening geholpen.

De 50|50 store

In de 50|50 Store, waar vintage en tweedehandsmode voor veels-te-weinig wordt verkocht, zijn deelnemers werkzaam die onder begeleiding van professionals het assortiment continue up-to-date houden, adviseren en stylingtips geven. Kortom: ze maken je bezoek aan de winkel tot een unieke ervaring. En dat is niet alles: we hebben ook een glaswerkplaats, een fietsenmaker, een pop-up naaiatelier en zelfs een zeefdrukplaats!

Verhalen uit de 50|50 store

‘We zijn hier mensen onder elkaar’

‘We zijn hier mensen onder elkaar’

De 50|50 store biedt dagbesteding aan mensen met een bewogen verleden. Maar dat verleden doet er hier niet toe, wat telt is vandaag.