50|50 Green

Zorgaanbod
Participatie
Beschrijving
Werkvaardigheden opdoen binnen een prettige en veilige omgeving
Product
Participatie
Gemeente
Den Haag
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
50|50 Green />
								<div class=
location_on
Koperwerf 44
2544 EN Den Haag

Informatie & kenmerken

Bij de 50|50-locaties van het Leger des Heils vinden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek of dagbesteding. Het gaat vaak om mensen met meerdere en langdurige problemen. In het participatieprogramma van 50|50 leren deelnemers werkvaardigheden binnen een prettige en veilige omgeving. Het is de bedoeling dat ze doorstromen naar een passende plek in de maatschappij en een zo gewoon mogelijk leven opbouwen.

Specificaties

50|50 Green is actief op het gebied van kleinschalig aanleg en onderhoud van parken, tuinen en bedrijventerreinen. Tevens zijn wij actief met kleinschalig onderhoud van bos- en landschapsbeheer. We willen deelnemers enthousiast maken voor het werken binnen de groenvoorziening en daarnaast met inspirerend werk vaktechnische vaardigheden aanleren. Ons ander doel is om kwaliteit te leveren aan de klant waarbij we het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij treden op als partner naar de opdrachtgever in groenonderhoud van tuinen, bedrijfsterreinen, landgoederen en parken.

Wij zijn bereikbaar via: workcenter.denhaag@legerdesheils.nl