10 voor Toekomst Zaanstad

Zorgaanbod
Jeugdhulp en gezinsondersteuning
Beschrijving
Ambulante gezinsbegeleiding
Product
10 voor Toekomst
Gemeente
Zaanstad
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
location_on
Contactadres
Lagendijk 39
1541 KB Koog aan de Zaan

Informatie & kenmerken

Multi-problem gezinnen. Er zijn meerdere problemen op verschillende leefgebieden, zoals verslaving, schulden, psychiatrische problematiek, geen sociaal netwerk, geen werk of dagbesteding, opvoedingsproblemen.  

Specificaties

Bij sommige gezinnen gaat het even niet zo goed, bijvoorbeeld door een verslaving of geldzorgen. Een gezinscoach van 10 voor Toekomst helpt gezinnen om van hun thuis weer een fijne omgeving te maken. Heeft jouw gezin hulp nodig? Dan is de ambulante gezinsbegeleiding van 10 voor Toekomst van het Leger des Heils er voor jullie.

Een gezinscoach komt één of twee keer per week op bezoek bij je gezin. Stap voor stap werken jullie samen met de gezinscoach aan het verbeteren van dingen die niet zo goed gaan. Samen bekijken jullie hoe lang dit nodig is. Een gezinscoach kan je bijvoorbeeld begeleiden bij je huishouden en administratie, maar helpt je ook bij de opvoeding van je kind en je eigen gezondheid. Als je kind wat extra hulp nodig heeft, helpen onze kinder- en jeugdcoaches bij het leren van belangrijke vaardigheden.