Kinder- en jeugdcoaching Helmond

Zorgaanbod
Jeugdhulp en gezinsondersteuning
Beschrijving
Coaching op sociaal-emotioneel gebied
Product
Kinder- en jeugdcoaching
Gemeente
Helmond
Aanmelden

De regio Zuidoost bestaat uit Limburg, Oost-Brabant en Nijmegen. 
Leger des Heils Zuidoost
 is actief in de centrumgemeenten Eindhoven, Heerlen, Helmond, Maastricht, Nijmegen, Tilburg en Venlo. 

Verwijzers kunnen voor informatie en het aanmelden van cliënten voor voorzieningen waarvoor een verwijzing nodig is, contact opnemen met Bureau Trajectmanagement (BTM) van Leger des Heils Zuidoost. Dit geldt ook voor nieuwe cliënten die zichzelf willen aanmelden.

BTM is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 14.00 uur:

tel. 088-06 56 135 zo.btm@legerdesheils.nl.

Voor algemene informatie, bijvoorbeeld over het doneren van kleding en andere goederen, kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur contact opnemen met het bedrijfsbureau in Eindhoven | tel. 040-239 31 60 | of het bedrijfsbureau in Maastricht | tel. 088-065 61 40 |.

Toon meer
location_on
Azalealaan 2
5701 CM Helmond
phone

Informatie & kenmerken

Sommige kinderen krijgen, door omstandigheden thuis, niet altijd wat ze nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Ze groeien op in een kwetsbaar gezin, waar problemen zijn met bijvoorbeeld schulden of middelengebruik. Coaching kan een kind of jongere (3-18 jaar) helpen om voor zichzelf op te komen en goed om te gaan met emoties. Zo blijven ze op een zo goed mogelijke manier groeien en ontwikkelen.

Specificaties

Leger des Heils Zuidoost is actief in de centrumgemeenten Eindhoven, Heerlen, Helmond, Maastricht, Nijmegen, Tilburg en Venlo. De regio Zuidoost bestaat uit Limburg, Oost-Brabant en Nijmegen.

Voor algemene informatie, bijvoorbeeld over het doneren van kleding en andere goederen, kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur contact opnemen met het bedrijfsbureau in Eindhoven of Maastricht:

Bedrijfsbureau Eindhoven: tel. 040-239 31 60

Bedrijfsbureau Maastricht: tel. 088-065 61 40

Verwijzers kunnen voor informatie en het aanmelden van cliënten voor voorzieningen waarvoor een verwijzing nodig is, contact opnemen met Bureau Trajectmanagement (BTM) van Leger des Heils Zuidoost. Dit geldt ook voor nieuwe cliënten die zichzelf willen aanmelden.

BTM is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 16.30 uur: tel. 06-10 32 63 31 | zo.btm@legerdesheils.nl.