Huis en Haard Den Haag

Zorgaanbod
Beschermd wonen
Beschrijving
Beschermd wonen voor mensen met psychiatrische problematiek
Product
Huis en Haard
Plaatsen:
30
Aanmelden

Het Bureau Traject Management (BTM) is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op 088 065 29 00 en via nw.btm@legerdesheils.nl of vul onderstaand formulier in.Bij BTM kunt u terecht voor alle aanmeldingen en inhoudelijke vragen over de zorg die wij leveren.

cloud_download Aanmeldformulier regio Noordwest (pdf)
Toon meer
Huis en Haard Den Haag />
								<div class=
location_on
Scheldestraat 76A
2515 TG Den Haag

Informatie & kenmerken

Bij Huis en Haard wonen mensen met psychiatrische problematiek, die niet zelfstandig kunnen wonen. De meeste van hen zijn dak- of thuisloos geweest. Mensen met verward gedrag vinden bij Huis en Haard een beschermd en veilig thuis. Bewoners krijgen hulp bij het vinden van structuur en een passende dagbesteding, zodat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.

accessibility
Doelgroep
Volwassenen
access_time
24-uursbegeleiding
interests
Dagbesteding aanwezig
directions_bus
OV-locatie op loopafstand

Specificaties

Huis en Haard is een locatie voor beschermd wonen. Midden in het centrum van Den Haag wonen hier 30 mensen, verdeeld over 5 woongroepen. Op onze locatie krijgen zij de zorg en begeleiding die zij nodig hebben. Veel bewoners hebben psychiatrische problemen en leefden in het verleden op straat.

Wij kijken goed naar wat de deelnemer nodig heeft. Samen brengen we de problemen in kaart en stellen doelen om aan te werken. Zo nodig schakelen we schuldhulpverlening, verslavingszorg, GGZ of een andere instantie in. We brengen structuur in de dag en zoeken een passende dagbesteding. Doel is om onze bewoners een beschermd en veilig thuis te bieden, waarin zij zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.
Willem Jan de Bruin Fotografie