Vrouwenevent Spice Up Your Life!

Wil je ontdekken hoe een leven dichtbij God naar meer smaakt? Kom naar het vrouwenevenement van het Leger des Heils op vrijdag 8 maart 2024 met het thema: Spice Up Your Life! Sprekers, workshops, een worship concert en gezellig samenzijn maken het vrouwenevent compleet. Zorg dat je erbij bent en nodig ook je vriendinnen uit.

Leven met God smaakt naar meer.

Hier staat ingevoegde content uit een sociaal media netwerk. Om deze content te zien, hebben we je akkoord nodig voor social media cookies.
Klik hier om toestemming te geven.

Kun je alleen 's avonds komen boek dan een avondticket en geniet van een heerlijk buffet en concert van Diane Ranselaar en band.

Alles op een rij

Datum: vrijdag 8 maart 2024

Inloop: 13:00

Start: 13:30

Einde: 20:30 uur

Entreeprijs: € 15,-

Avondticket: 17.30-20.30 uur € 12,50,-

Spreker Mirjam Muis

Ondanks dat mijn naam hartstikke Nederlands is, liggen mijn roots in Indonesië. Ik ben dankbaar voor mijn (biologische) familie ver weg en mijn (adoptie) familie dichtbij. Ik heb een huis vol: vier zonen (10, 13, 18 en 19 jaar) en één dochter (16 jaar) en geniet van de dynamiek van mijn gezin.

In mijn studietijd begon ik te ontdekken dat ik bij God écht thuis mag zijn. En thuis zijn is dan voluit leven, omdat je geliefd bent. En sindsdien wil ik het thuis dat God ons biedt ook anderen bieden, wil ik mensen inspireren om voor anderen een thuis te zijn. Dat heb ik 17 jaar gedaan als predikant in de kerk. En sinds vier jaar doe ik dat bij het Leger des Heils. Graag neem ik jou mee in het verlangen
om voluit samen met God en anderen te leven.

Spice It Up Plaza

Bezoek het Spice It Up Plaza, dé ontmoetingsplaats voor inspiratie, creativiteit en verwennerij! Ontdek jouw vrouwelijke kracht met leuke activiteiten zoals handlettering en schilderen, waar kleur en expressie centraal staan.
 
Laat de stress van alledag achter je met een zalige handmassage en verfris je geest. Bezoek de stands waar je een scala aan unieke producten en geschenken kunt vinden. Van handgemaakte sieraden tot geschenken en boeken.
 
Kom langs bij Spice It Up Plaza en geef jouw leven een vleugje pit!

Workshops & Seminars

Tikva - Cindy Klaver

Tikva is een vorm van bewegen en een ontspanningsmethode die gericht is op balans en innerlijk vertrouwen. Deze manier van rust en ontspanning is geïnspireerd op Psalm 23.
Lees verder read_more

Spice Up Another Life - Marianne Grandia

Zoutvat... Zoutklomp... Zoutstrooier... Wat merkt de ander van het zout in jou?
Lees verder read_more

Ukelel - Eline van den Hoek

Niets is leuker dan samen muziek maken! Tijdens de workshop "Ukelele voor beginners" leer je de basisgrepen op het vrolijke snaarinstrument en kun je al snel meespelen met bekende liedjes.
Lees verder read_more

Spice Up Your Vitality - Gisa Groeneveld en Marloes Jacobs-Bosma

‘Geef je leven meer kleur om (nog) vitaler te worden’
Lees verder read_more

Stiltewandeling - Anne Tuk

Tijdens de stiltewandeling gaan we naar buiten. We gaan in een kring stil worden met elkaar en contact zoeken met onszelf, de aarde en God.
Lees verder read_more

Silent Disco

Houd jij van dansen? Kom dan tijdens het vrouwenevent naar de Silent Disco.

Lees verder read_more

Zangworkshop - Diane Ranselaar

Informatie volgt
Lees verder read_more

Compassie met je lichaam - Yvonne van den Graaf

De meesten van ons hebben het van jongs af aan geleerd: je lichaam is een tempel van de Heilige Geest. Maar oh, wat is het vaak lastig om werkelijk tijd voor je lichaam vrij te maken!
Lees verder read_more

Locatie

Hotel- en Congrescentrum Belmont
Goorsteeg 66
6718 Ede

Bij de locatie zijn voldoende parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren.