Speeddatedag

Online speeddatedag 28 oktober

Kennis maken met ons werkveld? Geef je dan op voor de SPEEDDATEDAG op 28 oktober!

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit ons christelijk geloof. Dat is werken bij het Leger des Heils.

Ben je gediplomeerd in zorg en welzijn? Ben jij een starter op de arbeidsmarkt of zit je al jaren in het vak? Ben je benieuwd of het Leger des Heils jouw nieuwe werkgever kan zijn? Meld je dan aan voor de speeddatedag op 28 oktober via het contactformulier op deze pagina.

10 minuten

Tijdens de speeddate kun je in 10 minuten op een laagdrempelige manier online kennismaken met ons werkveld. We hebben veel verschillende vacatures van MBO- tot WO-niveau, van woon-, persoonlijk-, ambulant begeleider tot gedragswetenschapper. Van jeugdzorg tot reclassering, van daklozenopvang tot gezinshulpverlening. Vanuit christelijke waarden bieden wij kinderen, jongeren en volwassenen in kwetsbare situaties weer perspectief!

Kun je niet op 28 oktober maar wil je wel graag in gesprek? Mail dan je gegevens naar onze recruiter Marjolein. Marjolein.mulder@legerdesheils.nl dan maken we voor een later tijdstip een afspraak.

 Wil je niet wachten maar meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan op: https://www.legerdesheils.nl/vacatures

Meld je aan via onderstaand formulier

Let op, het kan zijn dat een tijdsslot al gevuld is. Kies daarom zo veel mogelijk opties.
Vul hier bijvoorbeeld je voorkeurstijd in.

Wanneer je je via het contactformulier hebt aangemeld krijg je vanuit ons een bevestiging met daarbij een link voor teams. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de door jou aangegeven voorkeurstijd.