Speeddatedag

Speeddatedag

Kennismaken met het werkveld van het Leger des Heils? Geef je dan op voor een van de speeddatedagen op 22 of 25 maart in Den Haag. Zo kom je er snel achter of dit werk iets voor jou is.

Ben je gediplomeerd in zorg en welzijn? Ben jij een starter op de arbeidsmarkt of zit je al jaren in het vak? Ben je benieuwd of het Leger des Heils jouw nieuwe werkgever kan zijn en zoek je een baan in de omgeving van Den Haag? Meld je dan aan voor de speeddatedag op vrijdag 22 of maandag 25 maartvia het contactformulier hieronder. 

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit ons christelijk geloof. Dat is werken bij het Leger des Heils.

Kennismaken in 15 minuten

Tijdens de speeddate kun je in 15 minuten op een laagdrempelige manier kennismaken met ons werkveld. We hebben veel verschillende vacatures van MBO- tot WO-niveau, van HR tot Management en woon-, persoonlijk-, ambulant begeleider tot gedragswetenschapper. Vanuit christelijke waarden bieden wij kinderen, jongeren en volwassenen in kwetsbare situaties weer perspectief!

Kun je niet op vrijdag 22 maart of maandag 25 maart, maar wil je wel graag in gesprek? Mail dan je gegevens naar recruiters Arantxa, Funda en Jordan op nw.recruitment@legerdesheils.nl. We bespreken graag welke mogelijkheden er voor jou zijn. 

Wil je nu meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Ga dan naar: https://www.legerdesheils.nl/vacatures

Meld je aan via onderstaand formulier

Let op, het kan zijn dat een tijdsslot al gevuld is. Kies daarom zo veel mogelijk opties.
Vul hier bijvoorbeeld je voorkeurstijd in.

Wanneer je je via het contactformulier hebt aangemeld krijg je vanuit ons een bevestiging. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de door jou aangegeven voorkeurstijd.