Soep, sores en soelaas - Nieuw seizoen
Soep, sores en soelaas Willem Jan de Bruin | Fotografie & Vormgeving

Soep, Sores en Soelaas

In het televisieprogramma Soep, sores en soelaas loopt Bert van Leeuwen mee met deelnemers en medewerkers van het Leger des Heils. Kijk de nieuwe afleveringen van Soep, sores en soelaas vanaf 18 maart elke maandag om 16:29 op NPO 1.

In Soep, sores en soelaas gaat Bert van Leeuwen op zoek naar hoop en inspiratie bij de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Mensen die vechten tegen grote problemen. Het televisieprogramma laat zien hoe zij toch hun weg weten te vinden én hoe zij elkaar steunen. Zo is Bert te gast op verschillende plekken waar het Leger des Heils werkt; van rauwe situaties waar dakloze mensen proberen te overleven tot buurthuiskamers waar mensen elkaar ontmoeten en samen optrekken.

Door deze samenwerking met de EO wil het Leger des Heils meer laten zien van het werk dat onze medewerkers doen, wat hen drijft, maar ook kijkers inspireren en de boodschap meegeven: er is altijd hulp en hoop.

Heb je Soep, sores en soelaas gemist? Bekijk de afleveringen terug via onderstaande knop.

Soeprecepten en gesprekskaartjes

Dat samen eten verbindt, hoeven we jou vast niet uit te leggen. Vraag hier gratis soeprecepten + setje gesprekskaarten aan voor een goede maaltijd.

Soep, Sores en Soelaas
Soep, sores en soelaas over veldwerk

Bij het Leger des Heils werken ruim 10.000 professionals en vrijwilligers dag en nacht voor mensen zonder helper. Omdat wij geloven in kansen. In tweede kansen. In derde kansen. En in alle kansen daarna. Elk mens doet ertoe. Niemand uitgezonderd. Elk leven is het waard om geleefd te worden.