Soep, Sores en Soelaas

Soep, sores en soelaas, wordt vanaf maandag 15 maart om 16.30 uur op NPO 1 uitgezonden. Een televisieprogramma waarin Bert van Leeuwen meeloopt met medewerkers van het Leger des Heils.

Hij gaat op zoek naar hoop en inspiratie bij de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Mensen die vechten tegen grote problemen en daar toch een weg in vinden, én elkaar weten te steunen. Hij is te gast op plekken waar het Leger des Heils werkt; van rauwe situaties waar dakloze mensen proberen te overleven tot buurthuiskamers waar mensen elkaar ontmoeten en samen optrekken.

Soeprecepten en gesprekskaartjes

Dat samen eten verbindt, hoeven we jou vast niet uit te leggen. Vraag hier gratis soeprecepten + setje gesprekskaarten aan voor een goede maaltijd.

Soep, Sores en Soelaas

Bij het Leger des Heils werken ruim 10.000 professionals en vrijwilligers dag en nacht voor mensen zonder helper. Omdat wij geloven in kansen. In tweede kansen. In derde kansen. En in alle kansen daarna. Elk mens doet ertoe. Niemand uitgezonderd. Elk leven is het waard om geleefd te worden.