Place2Be Weekend

Voor iedereen die wil nadenken over Gods leiding in zijn of haar leven: meld je aan!

Iedereen is geroepen door God om zout en licht te zijn in de wereld en die wereld is voor iedereen anders. Sommige mensen worden door God geroepen om loodgieter, huisman of -vrouw, verkoper of groepsleider te worden. Anderen vinden hun roeping als leerkracht of docent, als verpleegkundige of maatschappelijk werker. Weer anderen vinden hun roeping als missionair werker of als officier bij het Leger des Heils.

Misschien denk je al langer na over de vraag wat je nou eigenlijk wilt met je leven. En misschien vraag je je ook wel af welke richting God jou wil hebben. Tijdens het Place2Be weekend is er alle ruimte om na te kunnen denken over waar God jou toe roept of hoe Gods leiding in jouw leven ruimte krijgt. Een weekend vol van Praise & Worship, een Bijbelstudie, gesprekken in kleine groepen, persoonlijke opdrachten en natuurlijk ook lekker eten en gezelligheid.

Tijdens dit weekend wordt je uitgedaagd en bemoedigt om te reflecteren op waar je vandaan komt, te kijken waar je nu staat en te luisteren naar God als het om jouw toekomst gaat.

Dus…. Wil jij nadenken over jouw relatie met God en Gods leiding in jouw leven? Ben je tussen de 18 en 60 jaar oud en op de een of andere manier betrokken bij het Leger des Heils? Dan is dit weekend van 1-3 maart 2024 in 50|50 Hotel Belmont in Ede met de Follow-Up op zondagmiddag 21 april in Amersfoort iets voor jou!

We beginnen op vrijdagavond om 20.00 uur, maar vanaf 19.00 uur ben je welkom om in te checken. Op zondagmiddag sluiten we af met een lunch om 14.00 uur. Daarna gaat ieder weer naar huis.

In gesprek

Plenaire lezingen en Praise & Worship helpen je gedachten vorm te geven en in kleine groepen ga je met elkaar in gesprek. Deze gesprekken kunnen verrijkend en bemoedigend zijn. Het helpt je om je op God te focussen en te ontdekken wat God wil in jouw leven.

Rust

Het is een weekend waarin je wordt geïnspireerd en aan het denken gezet. Dat is intensief. Maar omdat je dit weekend daarvoor alle tijd neemt, kom je ook tot rust. Een weekend apart gezet om samen met God te zijn. Hoe mooi is dat! 

‘Het is fijn om in een kleine groep te praten over je geloof en te ontdekken dat God nog steeds met mensen op weg is’.

Dus geef je op

Voor singles kost dit weekend € 100,-, voor echtparen € 150,- en voor studenten
€ 50,-. Kosten mogen geen belemmering zijn, dus als dit bedrag een probleem oplevert helpen we graag met het zoeken naar een oplossing.

Vragen

Mail naar: place2be@legerdesheils.nl

Of bel met Caroline Roos - 0620056593

Let u op! Betaling bij aanmelden.
Het bedrag kan gestort worden op:  Bankrek.nr.: NL90 RABO 0147 8957 90T.n.v.: Kerkgenootschap Leger des Heils / Almere
ovv Place2Be 2024