Place2Be Weekend

Voor iedereen die wil nadenken over Gods leiding in zijn of haar leven: meld je aan!

Wil je nadenken over jouw relatie met God en Gods leiding in jouw leven? Ben je tussen de 18 en 55 jaar oud en op de een of andere manier betrokken bij het Leger des Heils? Dan is dit weekend van 22 t/m 24 april 2022 in Het Brandpunt in Doorn iets voor jou! Een weekend bol van Praise & Worship, Bijbelstudie, gesprekken en persoonlijke opdrachten.

Misschien denk je al langer na over de vraag wat je nou eigenlijk wilt met je leven. En misschien vraag je je ook wel af welke richting God jou wil hebben. Dit weekend kan je helpen in je zoektocht. Het helpt je stil te staan bij vragen als: waar zie ik de leiding van God in mijn leven. Wat zijn eigenlijk mijn gaven en talenten die God wil gebruiken. 

In gesprek

Plenaire lezingen en Praise & Worship helpen je gedachten vorm te geven en in kleine groepen ga je met elkaar in gesprek. Deze gesprekken kunnen verrijkend en bemoedigend zijn. Het helpt je om je op God te focussen en te ontdekken wat God wil in jouw leven.

Rust

Het is een weekend waarin je tegelijkertijd tot rust kan komen, maar wat ook intensief is. Je wordt geïnspireerd en aan het denken gezet. Een weekend apart gezet om samen met God te zijn, hoe mooi kan dat zijn! 

‘Het is fijn om in een kleine groep te praten over je geloof en te ontdekken dat God nog steeds met mensen op weg is’.

Dus geef je op

Voor singles kost dit weekend € 100,-, voor echtparen € 150,- en voor studenten
€ 50,-. Kosten mogen geen belemmering zijn, dus als dit bedrag een probleem oplevert helpen we graag met het zoeken naar een oplossing.

Let u op! Betaling bij aanmelden.
Het bedrag kan gestort worden op:  Bankrek.nr.: NL90 RABO 0147 8957 90T.n.v.: Kerkgenootschap Leger des Heils / Almere
ovv Place2Be 2022