Mannenconferentie 2019

Wat doe jij dan?

Op zaterdag 2 februari 2019 vindt in 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont in Ede de Mannenconferentie 2019 plaats. Een interessante en inspirerende dag voor mannen waarin prominente gasten hun verhaal vertellen, gericht op het thema: 'Je bent niet alleen'. Gastsprekers zijn onder anderen EO-presentator Andries Knevel, politicus en oud Shell-directeur Rein Willems en cultuurtheoloog Frank Bosman. Zij vertellen over hun succesvolle carrières, hun roeping en de rol van God hierin.
image

Gastsprekers

Diverse prominente gastprekers zullen tijdens de Mannenconferentie hun visie geven op het thema: 'Je bent niet alleen'. Er zijn ook twee ronden met verdiepingssessies. Voor het aanmelden voor deze sessies word je later geïnformeerd.

Andries Knevel

Knevel

Andries Knevel is een bekend gezicht in de producties van de Evangelische Omroep, denk aan Het Elfde Uur, Knevel & Van den Brink, en Andries Radio. Naast presentatiewerk op radio en tv is hij theoloog, schrijven en predikant. Tegenwoordig werkt Knevel mee aan het ontwikkelen van nieuwe concepten binnen de omroep, namens de protestantse kerken.

Rein Willems

Willems

Het cv van Rein Willems is gevuld met meerdere aansprekende functies. Zo was hij senator namens het CDA, voorzitter van talloze organisaties en president-directeur van Shell Nederland. Bij Shell bekleedde hij diverse functies in de chemiesector van het bedrijf in onder meer Australië, Groot-Brittannië, Nederland en Brazilië. Hij is verder voorzitter geweest van de Milieucommissie VNO-NCW. Inmiddels geniet Willems van zijn pensioen.

Frank Bosman

Bosman

Naast zijn werk als onderzoeker voor het Tilburg Cobbenhagen Center is de rooms-katholieke cultuurtheoloog Frank Bosman een graag geziene gast in diverse radio- en televisieprogramma's. Vooral vanwege zijn bijzondere eigen kijk op cultuur, theologie en geloof. 'De meest spraakmakende theoloog van 2011' prijkt dan ook in zijn bio. Daarnaast schrijft hij boeken als 'God houdt wel van een geintje' en 'God houdt van seks'.

Marc Dullaert

Bosman

Marc Dullaert werd in 2011 door de Tweede Kamer benoemd als de eerste Kinderombudsman, een functie die hij vijf jaar lang heeft vervuld. Hij is oprichter en bestuursvoorzitter van KidsRights. Deze stichting komt op voor de positie van zeer kwetsbare kinderen, overal ter wereld. Dat doen ze door bestaande, goedlopende lokale projecten te financieren die zich richten op essientiële basisvoorzieiningen. Daarnaast is Dullaert initiatiefnemer van de Internationale Krindervredesprijs.