Mannenconferentie 2018

Wat doe jij dan?

Op zaterdag 3 februari 2018 vindt in 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont in Ede de Mannenconferentie 2018 plaats. Een interessante en inspirerende dag voor mannen waarin vier prominente gasten hun verhaal vertellen, gericht op het thema: 'Wat doe jij dan?' Gastsprekers zijn ING-topman Bert van de Haar, CNV-voorzitter Jan de Vries, directeur bedrijfsvoering Leger des Heils GWCA Wim van Ginkel en fotograaf Ruben Timman. Zij vertellen over hun succesvolle carrières, hun roeping en de rol van God hierin.
image

Gastsprekers

Vier prominente gastprekers zullen tijdens de Mannenconferentie hun visie geven op het thema: 'Wat doe jij dan?'. Er zijn ook twee ronden met verdiepingssessies, waarvoor je je ter plekke kan aanmelden.

Bert van de Haar

Bert van de Haar

Bert van de Haar is onder meer al sinds 2010 bestuurslid van de Stichting Leger des Heils Fondsenwerving. Daarnaast is hij voorzitter van Stichting 10-site, dat zich inzet voor pleegzorg van tieners. Ook was hij elf jaar lang voorzitter van de Centrale Oudstenraad van de Evangeliegemeente De Regenboog in Veenendaal. Van de Haar, afgestudeerd zoöloog, is al sinds 1998 in dienst bij ING in diverse topfuncties. Op zijn cv staan onder meer de functies 'Directeur ING Bank Verzekeren' en 'Head Bankwide Change Management'. Inmiddels is Van de Haar binnen ING actief als 'Group Head Data Governance (Managing Director)'. 

Ruben Timman

Ruben Timman

Na een jarenlange carrière als verpleegkundige in binnen- en buitenland besloot Ruben Timmen in 1989 zich op fotografie te storten. Hij kwam tot deze beslissing toen hij werkte in een vluchtelingenkamp in Cambodja. "Na hiermee geconfronteerd te zijn wilde ik de wereld de realiteit laten zien." Hij werkte vijf jaar als fotograaf voor ontwikkelingshulporganisatie Dorcas Aid, maar ging vanaf 1998 voor zichzelf aan de slag bij 'No Words'. In negentien jaar heeft hij vele indrukwekkende situaties mogen vastleggen en geeft daarnaast workshops en lezingen. 

Wim van Ginkel

Wim van Ginkel

Voormalig PwC-partner Wim van Ginkel maakte na 21 jaar in de accountancy de overstap naar het Leger des Heils. Bij PwC was Van Ginkel specialist controle en advisering van maatschappelijke organisaties en zorg en bekend als initiatiefnemer van de Transparant Prijs. Bij het Leger des Heils is hij werkzaam als directeur bedrijfsvoering bij Leger des Heils Goodwillcentra Amsterdam. Hij heeft ruime ervaring in de goede doelensector. Verder is Van Ginkel auteur van diverse publicaties over de verslaglegging van zorginstellingen en betrokken geweest bij het project jaardocument zorg van het Ministerie van VWS.

Jan de Vries

Jan de Vries

Jan de Vries is sinds 2017 voorzitter van CNV Connectief, de vakvereniging voor Onderwijs, Overheid, Publieke Diensten en Zorg & Welzijn. Verder prijken bestuursfuncties bij PGGM, NOS en de Marnix Academie op zijn cv. De Vries was ook zes jaar bestuurslid van Youth for Christ en is sinds 2010 Voorzitter en ouderling van de Hervormde Goudriaan in Goudriaan. Bij dagblad Trouw is De Vries voorzitter Stichting ter Bevordering van de Christelijke Pers in Nederland, dat als doel heeft het bevorderen en ondersteunen van media die ernst willen maken met de betekenis van de Bijbel, in het streven naar verwerkelijking van gerechtigheid, vrede, vrijheid en naastenliefde in de samenleving.