Tweedehands kledingwinkel

Ontmoetingswinkel Alphen aan den Rijn

location_on
Zonneweg 3
2402 BE Alphen a/d Rijn
access_time
Vandaag gesloten
Toon alle openingstijden

Ontmoetingswinkel Leger des Heils

Ieder jaar gooit een Nederlander gemiddeld veertien kilo kleding in de vuilnisbak. Dat is jammer! Want die kleding kunnen we nog prima gebruiken. Daarom zamelt het Leger des Heils al meer dan honderd jaar gebruikte kleding en textiel in. In Alphen aan den Rijn wordt deze ingezamelde kleding gesorteerd op kwaliteit en tegen sociale prijzen verkocht in de Ontmoetingswinkel.

Geef kleding daarom een tweede leven! Bij de Ontmoetingswinkel van het Leger des Heils in Alphen aan den Rijn kun je terecht voor een ruim aanbod van nette en goedkope 2e handskleding.  

Het doel van de kledingwinkel is om ingezamelde kleding die nog goed is voor een zeer lage prijs is aan te bieden, zodat mensen met een krappe beurs ook in de gelegenheid zijn om kleding aan te schaffen.  

In de ontmoetingswinkel kunnen met een krappebeurs terecht om goede kleding voor een lage prijs aan te schaffen. Natuurlijk kunt u in de huiskamer met anderen een kop koffie of thee drinken.

Ook mensen die willen recyclen of van vintage houden, zijn welkom. De opbrengst komt ten goede aan de werkzaamheden van het Leger des Heils in Alphen aan den Rijn. Kleding inleveren kan via de kledingcontainer aan de zijkant van het gebouw, of tijdens de openingstijden van de Ontmoetingswinkel. 

Vaste openingstijden zijn:

dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 - 12.30 uur 

Activiteiten

Alle dagen dat we open zijn kunt u in de winkel kleding kopen en in de huiskamer, onder het genot van een kop koffie/thee, anderen ontmoeten. 

Woensdag          : 10.00 - 12.00

Breiclub

(met zo nu en dan lekkere soep)

Vrijwilligerswerk doen bij de Ontmoetingswinkel?

Wil je helpen in de kledingwinkel of in het buurthuis? Neem dan contact op met onze locatiecoördinator Jaap van Staalduine (06 11409951). Hij wil graag met je in gesprek.