Tweedehands kledingwinkel

Ontmoetingswinkel Alphen aan den Rijn

location_on
Zonneweg 3
2402 BE Alphen a/d Rijn
phone
access_time
Vandaag open van 10:00 - 12:00
Toon alle openingstijden

Geef kleding een tweede leven! Bij de Ontmoetingswinkel van het Leger des Heils in Alphen aan den Rijn kun je terecht voor een ruim aanbod van nette en goedkope 2e handskleding.  

Het doel van de kledingwinkel is om ingezamelde kleding die nog goed is voor een zeer lage prijs is aan te bieden, zodat mensen met een krappe beurs ook in de gelegenheid zijn om kleding aan te schaffen.  De winkel is iedere woensdag geopend van 10.00 uur tot 13.30 uur en op donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Er is voortdurend een nieuwe collectie met zo nu en dan stuntprijzen. Opmerkelijk is de aandacht voor de bezoekers waarvoor altijd een kopje koffie of thee klaarstaat in de buurthuiskamer. De opbrengst komt ten goede aan de werkzaamheden van het Leger des Heils in Alphen aan den Rijn.

Kleding inleveren kan altijd via de kledingcontainer aan de zijkant van het gebouw, of tijdens de openingstijden van de Ontmoetingswinkel.

Als u de Facebook pagina van Dienstencentrum volgt dan bent u altijd op de hoogte van alle aanbiedingen en het laatste nieuws; 'Dienstencentrum Alphen aan den Rijn'