Tweedehands kledingwinkel

Ontmoetingswinkel Alphen aan den Rijn

location_on
Zonneweg 3
2402 BE Alphen a/d Rijn
phone
access_time
Vandaag gesloten
Toon alle openingstijden

Ontmoetingswinkel Leger des Heils

Ieder jaar gooit een Nederlander gemiddeld veertien kilo kleding in de vuilnisbak. Dat is jammer! Want die kleding kunnen we nog prima gebruiken. Daarom zamelt het Leger des Heils al meer dan honderd jaar gebruikte kleding en textiel in. In Alphen aan den Rijn wordt deze ingezamelde kleding gesorteerd op kwaliteit en tegen sociale prijzen verkocht in de Ontmoetingswinkel.

Geef kleding daarom een tweede leven! Bij de Ontmoetingswinkel van het Leger des Heils in Alphen aan den Rijn kun je terecht voor een ruim aanbod van nette en goedkope 2e handskleding.  

Het doel van de kledingwinkel is om ingezamelde kleding die nog goed is voor een zeer lage prijs is aan te bieden, zodat mensen met een krappe beurs ook in de gelegenheid zijn om kleding aan te schaffen.  De winkel is iedere woensdag geopend van 10.00 uur tot 12.30 uur en op donderdag van 10.00 uur tot 12.30 uur. Er is voortdurend een nieuwe collectie met zo nu en dan stuntprijzen. Opmerkelijk is de aandacht voor de bezoekers waarvoor altijd een kopje koffie of thee klaarstaat in de buurthuiskamer. De opbrengst komt ten goede aan de werkzaamheden van het Leger des Heils in Alphen aan den Rijn.

Kleding inleveren kan altijd via de kledingcontainer aan de zijkant van het gebouw, of tijdens de openingstijden van de Ontmoetingswinkel.

Activiteiten

Woensdag          : 10.00 - 12.00

Breiclub

(met zo nu en dan lekkere soep)

Donderdag         : 10.00 - 12.00

Huiskamer spelletjes en

Creatief met ansichtkaarten

Als u de Facebook pagina van Dienstencentrum volgt dan bent u altijd op de hoogte van alle aanbiedingen en het laatste nieuws; 'Dienstencentrum Alphen aan den Rijn'

Zomeruitverkoop!

Om plaats te maken voor de herfst- en winterkleding verkopen we woensdag 14 en donderdag 15 september zomerkleding en zomerschoenen voor volwassenen voor één euro, voor kinderkleding en kinderschoenen variëren prijzen van 10 tot 50 eurocent.
Dus zeker de moeite waard om even langs te komen in onze winkel aan de Zonneweg 3 in Alphen!

Vrijwilligerswerk doen bij de Ontmoetingswinkel?

Vacatures:

  • Ma   : hulp bij het sorteren
  • Wo   : hulp bij het sorteren en hulp in de winkel
  • do    : hulp bij het sorteren en hulp in de winkel