Korps

Korps Walcheren

location_on
Het Zwin 1
4335 XT Middelburg
access_time
Vandaag gesloten
Toon alle openingstijden

Korpsen. Zo noemen wij onze kerkelijke gemeenten. Daar worden elke zondagmorgen samenkomsten (kerkdiensten) gehouden, maar geloven doe je niet alleen op zondag. Daarom staan de deuren van onze korpsen ook door de week open voor iedereen. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een praatje of soms om samen met anderen te eten. Loop eens binnen.

Kledingwinkel (Het Steunpunt)
Singel 254
4382 LT Vlissingen
tel. 0118-412266
Tijdens de openingstijden kan ook
kleding worden afgegeven
.

Weekprogramma

zo  10.00-11:00 Samenkomst en kindernevendienst, Het Zwin 1, Middelburg
di   10.00-11:30 Samen Bijbellezen 2x per maand volgens rooster, Het Zwin 1, Middelburg
ma 13.00-15.30 Kledingwinkel, Singel 254, Vlissingen
di   10.00-12.00 Buurthuiskamer / kledingwinkel, Het Zwin 1, Middelburg
wo  09.00-15.30 Kledingwinkel, Singel 254, Vlissingen
do   10.00-12.00 Buurthuiskamer / kledingwinkel,  Het Zwin 1, Middelburg
vr   09.00-15.30 Kledingwinkel, Singel 254, Vlissingen

 

Facebook

Meer informatie over onze activiteiten?

Kijk op onze Facebookpagina.

Samenkomst te volgen via YouTube, Leger des Heils, Walcheren

Concert Staff Songsters

Concert Amsterdam Staff Songsters

Op zaterdag 14 mei is er een concert van de Amsterdam ‘Staff Songsters’ van het Leger des Heils in de Petruskerk in Serooskerke. Aan dit concert werkt ook de brassband ‘Excelsior’ mee. Locatie: Ds van Wouwestraat 41, Serooskerke (W) Aanvang 19:30. Toegang gratis (collecte tijdens concert)

Over het koor

De Amsterdam Staf Songsters zijn een zangformatie samengesteld uit de beste zangers van het Leger des Heils van Nederland. U begrijpt het, dit is een uniek concert, dat u eigenlijk niet mag missen.
De Amsterdam Staf Songsters hebben inmiddels een groot aantal cd’s opgenomen. Naast de reguliere optredens zijn de Amsterdam Staff Songsters ook regelmatig te zien en te beluisteren op de nationale televisie en radio. Niet alleen in programma’s als Nederland zingt, maar ook bij populaire tv-persoonlijkheden als Paul de Leeuw en evenementen als Kerstfeest op de Dam. Het repertoire is zeer afwisselend van moderne gospel tot klassieke koormuziek, maar met de altijd terugkerende boodschap dat God ieder mens liefheeft en dat wie in Hem gelooft het eeuwige leven ontvangt!
Het koor gaat regelmatig op tournee. Zo zijn er tours naar Scandinavië, Duitsland, Engeland en Zwitzerland geweest. En ook de USA, Canada, Australië, Hongkong en Indonesië zijn door het koor bezocht. De tournees maken deel uit van de missie van het koor: ‘het verspreiden van Gods Liefde voor deze wereld!’ De muzikale leiding van het koor is in handen van Roel van Kesteren die, naast dirigent van de Amsterdam Staff Songsters, als coördinator muziek verantwoordelijk is voor alle muzikale activiteiten van het Leger des Heils in Nederland.

Amsterdam Staff Songsters