Buurthuiskamer

Dienstencentrum Alphen aan den Rijn

location_on
Zonneweg 3
2402 BE Alphen a/d Rijn
access_time
Vandaag open van 10:00 - 12:00
Toon alle openingstijden

Onze buurthuiskamers zijn van en door de buurt. Ontmoeting, omzien naar elkaar, goede gesprekken en samen optrekken. Een plek waar je thuiskomt en waar iedereen welkom is.

Iedere woensdag- en donderdagochtend bent u welkom om gewoon even binnen te lopen voor een kopje koffie, een spelletje of gewoon een goed gesprek.

Binnenkort starten we ook met een eenvoudige lunch tussen 11.00 uur en 12.00 uur.

Je hoort erbij. Je wordt gezien. Voel je thuis!

Vacature: Verantwoordelijke voor tuinonderhoud

Werkzaamheden: Als verantwoordelijke voor het tuinonderhoud rondom het gebouw heb je een gevarieerde taak die onder meer bestaat uit het op orde houden van de grasvelden rondom het gebouw (in overleg met een externe hovenier), het bijhouden van de planten zowel in als buiten het gebouw en je zorgt ervoor dat met name in het zomerseizoen de omgeving er netjes en verzorgd uitziet. Bij goed functioneren krijg je een vrijwilligerscontract bij het Leger des Heils.

Vaardigheden: Een enthousiaste houding waarin je bereid bent om mee te helpen bij het zo belangrijke buurtwerk. Je respecteert de doelstelling en de identiteit van het Leger des Heils, je bent zelfstandig, geduldig en vriendelijk, je spreekt de Nederlandse taal goed en je bent trouw in je afspraken.

Wij zijn een kleinschalige locatie maar met een groot bereik. Ben je flexibel en niet bang om aan te pakken, dan ben je van harte welkom in ons team!

Herken je jezelf in deze vacature dan vragen we om met ons contact op te nemen via het bovenstaande emailadres. We zien je antwoord graag tegemoet!

Als u de Facebook pagina van Dienstencentrum volgt dan bent u altijd op de hoogte van alle aanbiedingen en het laatste nieuws; 'Dienstencentrum Alphen aan den Rijn'