Buurthuiskamer

Dienstencentrum Alphen aan den Rijn

location_on
Zonneweg 3
2402 BE Alphen a/d Rijn
access_time
Vandaag gesloten
Toon alle openingstijden

Ontmoetingswinkel Leger des Heils

Ieder jaar gooit een Nederlander gemiddeld veertien kilo kleding in de vuilnisbak. Dat is jammer! Want die kleding kunnen we nog prima gebruiken. Daarom zamelt het Leger des Heils al meer dan honderd jaar gebruikte kleding en textiel in. In Alphen aan den Rijn wordt deze ingezamelde kleding gesorteerd op kwaliteit en tegen sociale prijzen verkocht in de Ontmoetingswinkel.

En als je er toch bent, drink dan gelijk een lekker kopje thee of koffie mee in onze buurtkamer! Niet verplicht, maar wel gezellig.

Mocht je kleding weg willen doen welke nog goed te gebruiken is, dan kun je die altijd bij ons inleveren tijdens de openingstijden of in de kledingcontainer die naast de Ontmoetingswinkel staat.

De Ontmoetingswinkel (winkel en buurtkamer) is geopend op woensdag en donderdag van 10:00 uur tot 12.30 uur.

Je hoort erbij. Je wordt gezien. Voel je thuis!

Activiteiten

Woensdag          : 10.00 - 12.00

Breiclub

(met zo nu en dan lekkere soep)

Donderdag         : 10.00 - 12.00

Huiskamer spelletjes en

Creatief met ansichtkaarten

Vacature: Gezocht vrijwilligers voor in de winkel!

- wo: sorteren van kleding

- do: sorteren van kleding en helpen in de winkel

Wij zijn een kleinschalige locatie maar met een groot bereik. Ben je flexibel en niet bang om aan te pakken, dan ben je van harte welkom in ons team!

Herken je jezelf in deze vacature dan vragen we om met ons contact op te nemen via het bovenstaande emailadres. We zien je antwoord graag tegemoet!

Als u de Facebook pagina van Dienstencentrum volgt dan bent u altijd op de hoogte van alle aanbiedingen en het laatste nieuws; 'Dienstencentrum Alphen aan den Rijn'