Geloofsontmoeting Zondag 10.30

21-09-2020 , Geert Grootestraat 9-11

Geert Grootestraat 9-11 Onbekend

Geloofsontmoeting op Zondag

Helaas kunnen we de dienst op zondag niet zo vormgeven als voor de Corona periode. We moeten rekening houden met de geldende maatregelen vanuit Overheid en RIVM.

Voor de geloofsontmoeting op zondag kunt u zich op maandag telefonisch aanmelden van 9 uur tot 12 uur en van 14.00 tot 20.00 uur op telefoonnummer 06-48476763. 22203390513_8157bfd8fc_k(Wilt voor aanmelden uitsluiten dit telefoonnummer gebruiken) Wie zich aanmeldt wordt gevraagd naar de gezondheid. Dat is een verplichting van de overheid. Meerdere personen opgeven mag, maar dan wordt ook gevraagd naar hun gezondheid. Aanmelden via de mail kan ook:samenkomstzwolle@hotmail.com. (Let op: dit is een nieuw mailadres!). Alleen is dan niet meteen bekend of er plaats is. Dat bericht komt –ook via de mail -zo snel mogelijk. Net als met bellen geldt het principe ‘wie het eerst komt...’Aanmelden per mail kan uitsluitend in de dezelfde tijds periode die geldt voor aanmelden per telefoon. Als je je met succes hebt aangemeld voor een dienst, dan staat op de voor jou beschikbare stoel je naam vermeld. De stoelen die onbezet moeten blijven, worden gemarkeerd met een rode plakker.

Voorafgaand aan deze geloofsontmoeting is er - bij mooi weer, buiten op het plein - een kopje koffie of thee. Volgt u daarvoor de aanwijzingen en houdt 1,5 m. afstand.

Voor hen die thuis zijn: u kunt de livestream volgen via www.legerdesheils.nl/korpszwolle/live.

Later op de dag zal op ons Youtube kanaal de livestream als een opname terug te zien zijn.