Korps Zwolle gaat live!

04-07-2020

Korps Zwolle gaat live!


In de afgelopen periode heeft u kunnen kijken naar onze Digidiensten. Een dienst samengesteld door allerlei filmpjes die door o.a. korpsgenoten waren opgenomen.
Nu we weer kunnen samenkomen in de korpszaal gaan we live!
Juist omdat we nog niet allemaal tegelijk in het gebouw passen met de 1,5 meter afstand, maar ook omdat we hebben gemerkt dat er behoefte is aan zingeving en mensen op zoek zijn naar dit soort uitzendingen.

Omdat de regels rondom samenzang in kerken nog in onderzoek is, zingen we nog niet met z'n allen tijdens de dienst. Natuurlijk kunt u mee-neurien maar om toch een beetje gevoel van dat samenzingen te creeëren heeft een klein groepje de liederen voor de dienst opgenomen. Zo kunt u met hen meedoen tijdens ons samenzijn a.s. zondag.

"Ik wil in uw huis zijn"! Een ontmoeting met God is overal mogelijk - ook bij u, bij jou thuis. Volg ons - ga naar de site (link wordt vermeld in dit filmje) - en beleef de dienst live met ons mee.

P.S.: het is onze eerste keer.........alles is getest en werkt. Mocht de verbinding ons toch in de steek laten op deze zondagochtend, dan zullen we later die dag de opname publiceren.

Vanaf 11.00 uur live via: https://www.legerdesheils.nl/korpszwolle/live