Agenda Korps Zwolle

meer activiteiten Agenda

Wie zijn wij

Het kerkgenootschap Leger des Heils is een protestants-christelijke geloofsgemeenschap. Een korps (= kerkelijke gemeente) van het Leger des Heils. Wie wilt u spreken?

Wat doen wij

In het Leger des Heils wordt de nadruk gelegd op de persoonlijke beleving van het geloof; de leden (heilssoldaten /adherenten) van het Leger des Heils willen hun geloof laten zien in de manier waarop ze als christenen leven en andere mensen helpen. Activiteiten

Kleding

De openingstijden zijn: dinsdag, woensdag en vrijdag 10.00-12.00 uur en donderdag 13.00-15.00 uur.

Wilt u kleding brengen, dan kan dat tijdens de openingsuren van de winkel.

Ook kan het 24 uur per dag gedeponeerd worden (in vuilniszakken) in de blauwe kledingcontainer voor de winkel.
Meer over kleding

De Huiskamer

image
De Huiskamer (Bij Bosshardt) is een gezellig ontmoetingsplek waar een ieder van harte welkom is om langs te komen voor een kopje koffie/thee, praatje. Er is van alles te doen, zo zijn er gezelschapsspelletjes, kaarten, creatief bezig zijn etc etc. Bezoek de Facebookpagina voor meer info - klik op de afbeelding hierboven.
Bij Bosshardt

#zininzwolle

image
Zin in Zwolle is een nieuwe plek van het Leger des Heils in de regio Zwolle. Elke zondagavond is er een ontmoeting waarin gebed, gesprek en gedachten samenvallen met het elkaar ontmoeten, o.l.v. Martin Brand. Locatie: Stuurmansweg 2 's Heerenbroek. Meer info op de Facebookpagina - klik op de afbeelding hierboven!
Zin in Zwolle