Wie zijn wij

Het kerkgenootschap Leger des Heils is een protestants-christelijke geloofsgemeenschap. Een korps (= kerkelijke gemeente) van het Leger des Heils. Wie wilt u spreken?

Wat doen wij

In het Leger des Heils wordt de nadruk gelegd op de persoonlijke beleving van het geloof; de leden (heilssoldaten /adherenten) van het Leger des Heils willen hun geloof laten zien in de manier waarop ze als christenen leven en andere mensen helpen. Activiteiten

Ken je Leger!

Om tegemoet te komen aan de vraag naar achtergorndinformatie over het Leger des Heils wordt in het gebouw van het Leger des Heils aan de Geert Grootestraat in Zwolle in zes thema-avonden uitleg gegeven over de achtergronden en visie van deze organisatie. De serie thema-avonden heeft als titel ‘Ken je Leger’. Maak kennis!

Waarom leef je hier op aarde?

image
Wat zou jij als antwoord geven?
Wie willekeurige voorbijgangers in een winkelstraat met deze vraag confronteert, krijgt zeer gevarieerde reacties. Zeker in deze tijd waarin we vooral bezig zijn met onszelf, en met de vraag hoe we op instagram en facebook de meeste likes kunnen krijgen.
meer informatie

Kleding

De openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 14.00 uur

Wilt u kleding brengen, dan kan dat tijdens de openingsuren van de winkel.

Ook kan het 24 uur per dag gedeponeerd worden (in vuilniszakken) in de blauwe kledingcontainer voor de winkel.
Meer over kleding

Bij Bosshardt

image
Bij Bosshardt