Wie we zijn/wat we geloven

Korps Terneuzen is een plaatselijke afdeling van het Kerkgenootschap Leger des Heils. Een korps van het Leger des Heils is een centrum voor enthousiaste geloofsbeleving in combinatie met praktische dienstverlening. Het Leger des Heils is een internationale christelijke beweging. Wij geloven het goede nieuws dat in de bijbel staat. Dat motiveert ons o.a. om mensen in nood te helpen. *

Nieuwe corona maatregelen!

Beste broers en zussen, corona….corona….corona… Je zou er moe van worden. Helaas is dit virus nog steeds realiteit en na een betrekkelijk rustige zomer leeft het nu weer op waarbij de besmettingen, ook in Zeeland, weer verder oplopen. Dat heeft er toe geleid dat ook het Leger des Heils heeft besloten om weer wat strengere maatregelen te moeten nemen voor wat betreft de samenkomsten. De belangrijkste wijziging is dat u zich moet aanmelden voor de samenkomst! Druk hieronder op het rode balkje en lees alles goed door, zodat u weet wat u moet doen en waar u aan toe bent! Lees alle maatregelen!

"In His Presence"

Elke dinsdag en donderdagochtend: "In His Presence." In stilte bijkomen in de kerkzaal, met zachte muziek. tussen 10.00 en 12.00, vrij om in en uit te lopen. Geen koffie of thee. IN AUGUSTUS WEGENS VAKANTIE GEEN "IN HIS PRESENCE" Videoboodschap Commandant

Preken beluisteren

Met een druk op de knop komt u op de pagina waar de preken te beluisteren en/of te downloaden zijn
Ga naar de preken

Meubelhal

De meubelhal is wegens vakantie gesloten vanaf maandag 3 augustus tot en met 25 augustus 2020. Op woensdag 26 augustus is de meubelhal weer open.
In deze vakantie periode is de meubelhal niet telefonisch bereikbaar en worden er geen spullen opgehaald of weggebracht.

Kledingwinkel weer open!

DE KLEDINGWINKEL IS WEER GEOPEND op woensdag en vrijdag.
Er gelden nog wel speciale regels i.v.m. Corona: Ingang via korpsgebouw, majoor Bosshardplein.
Er mogen slechts 4 klanten tegelijk aanwezig zijn! Wachten aan het majoor Bosshardplein.

Meer info kledingwinkel