Wie we zijn/wat we geloven

Korps Terneuzen is een plaatselijke afdeling van het Kerkgenootschap Leger des Heils. Een korps van het Leger des Heils is een centrum voor enthousiaste geloofsbeleving in combinatie met praktische dienstverlening. Het Leger des Heils is een internationale christelijke beweging. Wij geloven het goede nieuws dat in de bijbel staat. Dat motiveert ons o.a. om mensen in nood te helpen. *

Nieuwe corona maatregelen!

Ook nu de dagen alweer langer worden en de lente zich voorzichtig aandient zitten we nog steeds met de lockdown. Er lijkt bijna geen eind aan te komen en we zouden er bijna moedeloos van worden. Helaas moeten we hierbij ook aangeven dat ook de komende weken er GEEN samenkomst in de zaal zal zijn. Er is een dringend advies van de leiding van het Leger des Heils om de samenkomsten zoveel mogelijk digitaal te doen, en aan dat advies willen we gehoor geven. We gaan, net als in het voorjaar, proberen om weer mooie filmpjes met bemoedigende woorden, op de website te zetten en op facebook. Daarnaast kunt op de zondagen kijken naar de livestream van Korps Almere. U kunt hiervoor de volgende link aanklikken: https://www.legerdesheils.nl/korpsalmere/uitzending-meekijken Lees alle maatregelen!

Overdenking 28 maart 2021 6e lijdensweek - Ary de Ligt

*

Preken (Beluisteren/downloaden)

image
Klik op de afbeelding
* Preken

Meubelhal gesloten!

Ook de meubelhal is gesloten vanwege de lockdown.
Klik hieronder voor meer informatie!
Meer info:

Kledingwinkel weer beperkt geopend!

Vanaf woensdag 3 maart is onze 2de hands kledingwinkel weer open. We zien weer erg naar jullie uit. De regels zijn anders dan voorheen. Op dinsdag en donderdagmorgen van 9 tot 11 uur kan er gebeld worden om een afspraak te maken voor de dag erop. Dit kan naar: 0115 694111. Er mogen 4 klanten een half uur de winkel in 2 beneden en 2 boven. Na een kwartier kan er gewisseld worden. Zo heeft ieder een half uur en tijd om kleding te passen. Ingang korpsgebouw - uitgang Dijkstraat.
We moeten ons aan de regels houden.
Meer info kledingwinkel