Wie we zijn/wat we geloven

Korps Terneuzen is een plaatselijke afdeling van het Kerkgenootschap Leger des Heils. Een korps van het Leger des Heils is een centrum voor enthousiaste geloofsbeleving in combinatie met praktische dienstverlening. Het Leger des Heils is een internationale christelijke beweging. Wij geloven het goede nieuws dat in de bijbel staat. Dat motiveert ons o.a. om mensen in nood te helpen. *

Nieuwe corona maatregelen!

In deze donkere tijd worden we opnieuw geconfronteerd met een lockdown. Er lijkt bijna geen eind aan te komen en we zouden er bijna moedeloos van worden. In deze Kersttijd denken we opnieuw aan de geboorte van Jezus Christus die LICHT bracht in de duisternis. Hij geeft in de eerste plaats vrede in ons hart. En die vrede, die shalom, is het licht in ons leven. Helaas moeten we hierbij ook aangeven dat de komende weken er GEEN samenkomst in de zaal zal zijn. Er is een dringend advies van de leiding van het Leger des Heils om de samenkomsten zoveel mogelijk digitaal te doen, en aan dat advies willen we gehoor geven. We gaan, net als in het voorjaar, proberen om weer mooie filmpjes met bemoedigende woorden, op de website te zetten en op facebook. Daarnaast kunt op de zondagen kijken naar de livestream van Korps Almere. U kunt hiervoor de volgende link aanklikken: https://www.legerdesheils.nl/korpsalmere/uitzending-meekijken Lees alle maatregelen!

Week van gebed

image
* Meer informatie

Overdenking 24 januari "De namen van God" Openbaring 1

*

Speciaal voor U deze kerst!

image
Klik op de afbeelding

Meubelhal gesloten!

De meubelhal is gewoon geopend op woensdag- en vrijdagmorgen: 9:00-12:00 uur. In december is, ivm de feestdagen, de laatste verkoopdag op 18 december. In verband met de overheidsmaatregelen tegen corona blijft de meubelhal zeker tot en met 19 januari gesloten!
Klik hieronder voor meer informatie!
Meer info:

Kledingwinkel weer open!

DE KLEDINGWINKEL IS WEER GEOPEND op woensdag en vrijdag.
Er gelden nog wel speciale regels i.v.m. Corona: Ingang via korpsgebouw, majoor Bosshardplein.
Er mogen slechts 4 klanten tegelijk aanwezig zijn! Wachten aan het majoor Bosshardplein.

Meer info kledingwinkel