Zingen met je kind

(Jonge) kinderen zijn dol op muziek en op zingen. Het Leger des Heils biedt cursussen ‘Zingen met je kind’ aan. Samen met andere ouders en kinderen zingen en muziek maken.
image

Het is niet alleen goed voor de ontwikkeling van het kind, maar ook voor jouw band met je kind. De cursussen zijn bestemd voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en bestaan uit een aantal ochtenden waarin, na een uurtje zingen, bewegen op muziek en muziekinstrumenten bespelen, er tijd is om als volwassenen te praten en (opvoedings) ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kop koffie of thee. Ondertussen spelen de kinderen onder het toeziend oog van een oppas. ‘Zingen met je kind’ is er niet alleen voor ouders en hun kinderen, maar ook grootouders met hun kleinkinderen zijn van harte welkom.

Het Leger des Heils organiseert opnieuw,  de activiteit  “Zingen met je kind”. Dit is een project van zes donderdagochtenden en ouders, grootouders of verzorgers kunnen samen met hun kind in de leeftijd van 0-4 jaar hieraan deelnemen. Deze activiteit wordt gehouden vanaf donderdag 13 september op de donderdagochtenden van 9.30-11.15 uur in het Leger des Heils gebouw aan de Geysendorfferlaan 4 in Beverwijk.  

Zingen met je Kind is een project van het Leger des Heils dat al vele jaren succesvol gehouden wordt. De reacties van zowel ouders als de kinderen blijven zo positief, dat besloten is opnieuw een cursus te starten.   Op donderdag 13 september a.s. start deze activiteit. Het project bestaat uit zes ochtenden van ca. anderhalf uur. Deze ochtenden bestaan uit een zang- en bewegingsgedeelte. De leuke peuter- kleuterliedjes, o.a.  olifantje in het bos, worden afwisselend gezongen met bewegingen en muziekinstrumentjes. Na de koffiepauze is er als afsluiting van de ochtend gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, of er wordt iets creatiefs gedaan. Tijdens de ontmoeting met de ouders kunnen de kinderen met elkaar spelen onder toezicht. De ochtenden beginnen om 9.30 uur en duren tot 11.15 uur. De data van deze ochtenden zijn donderdag 13 en 27september, 11 en 25 oktober en 8 en 22 november.. De ochtenden worden gehouden in het gebouw van het Leger des Heils aan de Geysendorfferlaan 4 in Beverwijk. De kosten bedragen  € 3,00 per ochtend.

Voor meer inlichtingen kan men bellen met telefoonnummer 0251-232811 / 0251-233447