Maaltijd

Zit je elke dag alleen aan de warme maaltijd? Moet je je ertoe zetten om elke dag weer een volledige maaltijd voor uzelf te koken en is de magnetron je grootste vriend? Schuif dan eens aan bij een van de vele maaltijdprojecten van het Leger des Heils.
image

Onze maaltijdprojecten worden goed bezocht. Je eet dus nooit alleen. De maaltijden worden door ervaren vrijwilligers samengesteld en gekookt. Je bent er van harte welkom!

Het doel van de Eetclub is heel simpel: Er is een groep mensen van drie personen, die van koken houden en geregeld samen een maaltijd maken voor ongeveer 25 personen, onze eetclub komt twee keer per maand bij elkaar.  

Mensen laten ons weten dat ze graag houden van Hollands eten. Echt op de Hollands manier klaargemaakt zoals, kippensoep, snijbonen, wortels, krieltjes kip. Of aardappelen met groente en vlees, of stamppot met rookworst en daarna vla. Ons eten is goed en betaalbaar en laagdrempelig .

We willen in de toekomst graag wijkgericht gaan koken, maar nu we een jaar met deze activiteit aan het werk zijn, is het nog steeds moeilijk om nieuwe mensen te bereiken, maar ons geloof is groot.  

De eetclub is een project van het Leger des Heils in Kennemerland. Het is nu een jaar succesvol bezig. De reacties van de mensen zijn positief en daarom is besloten weer een jaar met deze activiteit door te gaan. Na het eten is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, onder genot van een kopje koffie.  De middagmaaltijden worden gehouden in het gebouw van het Leger des Heils aan de Geysendorfferlaan 4 in Beverwijk.  

Opgave per email; maaltijdclub@ldh-kennemerland.nl

Donderdag van 12.00 tot 13.00 uur (voor data zie agenda)

Kosten zijn € 3,--  p.p.