Samenkomst

Wil je wel eens weten wat christenen geloven en hoe ze hun geloof beleven, en is de stap naar een kerk of andere gemeente nog te groot? Bezoek dan eens een samenkomst van het Leger des Heils.

Elke zondagmorgen wordt er een samenkomst georganiseerd. Een laagdrempelige bijeenkomst voor iedereen en voor alle leeftijden. Centraal punt in de samenkomst is een korte toespraak waarin een gedeelte uit de Bijbel op een, in het dagelijks leven praktisch toepasbare manier, wordt uitgelegd. Daarnaast kenmerkt een samenkomst van het Leger des Heils zich door veel (soms uitbundige) zang en muziek. Er is beschikking over een brassband, een koperensemble of een andere vorm van muzikale begeleiding. De samenkomst wordt geleid door een (of twee) voorganger(s) maar biedt ook ruimte aan bezoekers om een bijdrage te leveren in de vorm van zang, muziek of een zogenoemd getuigenis waarin hij/zij vertelt over zijn/haar persoonlijke ervaringen met het geloof. Na elke samenkomst wordt gezamenlijk koffie gedronken en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

IVM CORONA VOORLOPIG GEEN SAMENKOMSTEN Zodra dit wel weer mogelijk is,  is in verband met het maximaal aantal van 30 personen aanmelden noodzakelijk. Dit kan via aanmeldendienstkorpskampen@outlook.com