Kledingshop

Op zoek naar kwalitatief goede kleding voor een lage prijs? Kijk dan in onze kledingwinkel.
image

De kledingwinkel van het Leger des Heils is een begrip binnen de Kamper samenleving. Iedereen is er welkom en kan goed gesorteerde kleding tegen een heel redelijk prijs aanschaffen. De bezoekers van de kledingwinkel weten dat ze, door hun aankoop, het werk van het Leger des Heils in Kampen ook direct ondersteunen. De inkomsten worden namelijk gebruikt om andere activiteiten te financieren.

Jaarlijks wordt er ruim 60.000 kilo kleding vanuit de samenleving in de gemeente Kampen geschonken aan het Leger des Heils. Deze kleding wordt in zakken geplaatst in het kledingluik. Dit kledingluik bevindt zich aan de achterkant van het pand, in de Hofstraat ter hoogte van nummer 28. Kleding brengen kan dagelijks van 7.00 tot 22.00 uur. Een team van vrijwilligers sorteert deze kleding enkele keren per week en hangt de beste stukken in de kledingwinkel. Deze winkel is toegankelijk via de Bovennieuwstraat 33-35.

De openingstijden zijn als volgt: Dinsdag van 09.00 uur tot 12.00 uur Woensdag van 09.00 uur tot 12.00 uur Donderdag van 09.00 uur tot 11.45 uur en van 13.30 uur tot 15.00 uur Vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur

Bezoekers van de kledingwinkel mogen ook gratis koffiedrinken in onze inloop en de gezelligheid ervaren die een ieder meebrengt. In het geval dat mensen niet in staat zijn de kleding te betalen, dan kunnen ze een beroep doen op de mogelijkheid van gratis kledingpakketten.