Jeugdwerk

Oppas: Elke zondag is er een oppasdienst vanaf 10 uur tot de samenkomst is afgelopen. Tijdens deze oppasdienst mogen de kleintjes van 0 tot 4 jaar fijn spelen en luisteren naar een verhaal en samen zingen ook mogen ze een kleurplaats o.i.d maken

Nevendienst: we hebben 2 groepen 1 in de leeftijd van 4 tot 8 jaar en van 8-12 jaaar deze groepen zitten in twee verschillende ruimten , ze gaan samen zingen, luisteren naar een bijbelverhaal en een knutselwerkje maken. De ouders krijgen zo de gelegenheid om rustig de dienst te bezoeken.
 
Bijbelklas 1: Dit is voor de kinderen van 12 tot 18 jaar. Dit is elke eerste en derde zondag van de maand. Ook dit wordt gehouden om half 11. In deze groep gaan wij dieper nadenken over het geloof en wat hun bezighoudt. Hierin wordt ook een groot gedeelte zelf door de jongeren ingevuld door de gesprekken die we die ochtend hebben.
 
Na afloop van elke samenkomst gaan al deze drie groepen voor de zegenbede de zaal weer in, daar mogen ze wat vertellen over wat ze die ochtend gedaan hebben en wordt er door de luitenant voor hun gebeden en krijgen ze de zegenbede mee.