Urker koppel rondt 1e fase officiersopleiding af

28-03-2017

Zo’n twee jaar geleden vertrokken Hans en Dominique Koffeman vanuit Urk richting Londen. Op een paar kilometer van de plek waar kortgeleden een aanslag werd gepleegd staat het internationale opleidingscentrum van het Leger des Heils. Daar hebben zij het eerste deel van de opleiding gevolgd om officier van het Leger des Heils te worden. Eén van de opdrachten is om in het thuiskorps een samenkomst te leiden.

Hans en Dominique zullen daarom op zondag 2 april de geloofsontmoeting van het Leger des Heils op Urk leiden. Zij zien er naar uit om familie, vrienden en kennissen weer te ontmoeten en dienstbaar te zijn voor de mensen. In juli van dit jaar komen zij definitief terug naar Nederland en zullen dan verantwoordelijk worden voor het werk van het Leger des Heils in Bovenkarspel. Op zaterdag 17 juni zullen zij in theater De Flint in Amersfoort worden bevorderd in de rang van luitenant.

Hans en Dominique nodigen alle Urkers uit op zondag 2 april om 17.00 uur in het gebouw van het Leger des Heils aan de Klifweg 16. Voor de kinderen is er oppas en nadien is er een hapje en drankje.