Opening De Klinker Wezep

11-10-2016

Met genoegen willen wij u uitnodigen om aanwezig te zijn bij de feestelijke opening van ontmoetingscentrum De Klinker aan de Stationsweg 95, 8091AC Wezep op zaterdag 22 oktober om 13.00 uur.

Een plaatselijke werkgroep en het Leger des Heils sloegen de handen ineen om samen het voormalige jeugdcentrum Slash om te vormen tot centrum waar men dagelijks terecht kan voor een praatje en een kop koffie. En waar activiteiten georganiseerd worden voor jong en oud. Tevens is er een tweedehands kledingwinkel. Slash heet voortaan De Klinker. Dit met het oog op de geschiedenis van Wezep met stratenmakers én de geestelijke gedachte waarbij dit werk op de knieën werd gedaan. Een klinker is een hardere variant van de baksteen (heter gebakken). De naam klinker slaat van oudsher op bakstenen, die als men er tegen aan tikt ‘helder klinken.’ 

De laatste maanden heeft een grote ploeg vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken om het pand een totale verandering te laten ondergaan. Wat is er hard gewerkt en wat is het mooi geworden. En nu is het eindelijk zover dat het gebouw geopend zal worden door Wethouder Mevrouw Liesbeth Vos- Van de Weg en door de man van het eerste uur Evert van Ommen. De opening heeft plaats op zaterdag 22 oktober om 13.00 uur. 

Wij hopen van harte dat u deze feestelijke opening met ons mee kunt maken. Het is ook een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. Voor de kinderen is er ook een verrassing. Het is niet nodig dat u zich opgeeft. U mag natuurlijk ook anderen meenemen. 

Zegen en groet, ook namens de plaatselijke werkgroep,


Aalt en Tertia Fikse
Telefoonnummer 06-51741725
aalt.fikse@legerdesheils.nl