Middag Pauze Diensten in het Leger des Heils in Kampen

17-09-2016

Een mevrouw  bracht onlangs  een bezoekje aan ‘t korps  van het Leger des Heils en zei: “Ik kan helemaal geen informatie vinden op jullie L.d.H.- site   omtrent de Middag Pauze Diensten???

De  MPD worden elke donderdag gehouden  ‘t hele jaar door, behalve  de 6 weken schoolvakantie in de zomer!

De Middag  Pauze Diensten zijn voor : jong en oud,  gelovig en ongelovig….. Want juist die mensen zoeken we…. om aan hen te vertellen over de liefde van God  en  wat Jezus Christus voor ons heeft gedaan . Daarom  IEDEREEN  is hier van harte welkom!!!

De dienst bestaat uit blijde samenzang, gebed, soms een persoonlijk getuigenis…. en een bemoedigende toespraak.  Dus iedere donderdag van 12.00 uur tot 12.45 uur bent u welkom. Daarna is er gelegenheid – indien men dat wil - om eventueel  gezellig samen de  gratis lunch te gebruiken. ( Overigens elke woensdag om 17.30 uur is er  een gratis  warme maaltijd !).

De kledingwinkel is  ook donderdags  altijd  open van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.  Al het werk : bij  de  Inloop – de Maaltijden  – de Kledingwinkel -  de MPD  e.d. wordt door de vele vrijwilligers gedaan en zeer gewaardeerd ! Voor meer informatie kunt u bellen naar:
 
Tel. 038-3312652    Het Korpsgebouw van het leger des Heils
Tel. 06-16702062    Jenny Westerhuis-School (Coördinator DC L.d.H.)

Klik hier voor meer foto's