Mevrouw van Putten  100 jaar

28-07-2017

Heel bijzonder: Mevrouw van Putten  100 jaar geworden en nog steeds  enthousiast!
 
Vrijdag 28 juli was het feest in de Amandelboom van Kampen waar mevrouw van Putten al weer 25 jaar woont. Iedereen kent haar, ze maakt graag een praatje, opgeruimd karakter, zingen stond centraal in haar leven, zowel in voor als tegenspoed. Haar lievelingslied was en is : “Geen smart meer daar omhoog, God zelf wist daar de tranen droog, geen smart meer daar omhoog”.

Te midden van haar kinderen, zelfs haar dochter van uit Canada, kleinkinderen, familie en vrienden, personeel van de Amandelboom, broeders enzusters van haar eigen PKN-kerk  én broeders en zusters plus voorganger van het Leger des Heils waar ze ook een warm hart voor had. Immers muziek en zang speelden altijd een centrale rol in haar leven. Dus ontbrak ze ook  nooit als het muziekkorps vroeger optrad en haar eigen schoonzoon Arend Keijzer dirigeerde….
 
Maar…. dat Burgemeester Koelewijn kwam, haar hartelijk feliciteerde en een prachtig  boeket bloemen overhandigde en tevens  haar ook nog toesprak dát was toch echt wel het hoogtepunt..’de topper van de dag’!!! Mevr. van Putten straalde vanwege al die belangstelling.
 
Ook de kinderen en kleinkinderen genoten…..25 jaar lang kwam dochter Dikkie (en ook alle anderen) bijna  dagelijks bij moeder (oma) in de Amandelboom. Ook in tijden van verdriet bleef Mevr. van Putten door haar geloof ‘opwaarts’ kijken. Vol vertrouwen ziet ze de toekomst tegemoet omdat ze weet dat de Allerhoogste (en ook haar kinderen) voor haar blijven zorgen.

Klik hier voor meer foto's