Landelijk koor Leger des Heils in Kampen

05-02-2016

Zondag 14 februari zal het landelijk koor van het Leger des Heils haar medewerking verlenen aan de samenkomst in Kampen. I.v.m. het Valantijnsweekend zal het thema zijn; Wat is echte liefde? De Amsterdam Staff Songsters is hét toonaangevende koor van het Leger des Heils in Nederland. Het bestaat uit heilssoldaten vanuit heel het land. Het repertoire is zeer afwisselend: van moderne gospel tot klassieke koormuziek. De boodschap die de Songsters met hun liederen uitdragen, is dat God van iedereen houdt en dat er eeuwig leven is voor wie in Hem gelooft!

Luitenant Aalt Fikse van het Leger des Heils hierover; “Muziek en zang zijn binnen het Leger des Heils altijd erg belangrijk geweest. Met de komst van het landelijk koor onderstrepen we dat nog eens. Seculiere liederen gaan veelal over liefde en met christelijke leideren is dat niet anders. Ze gaan over Gods liefde voor ons en omgekeerd. Zeker in deze tijd moeten we dit geluid laten horen, namelijk dat God van mensen houdt en ons aan elkaar gegeven heeft. Juist tijdens het Valentijnsweekend zien wij hierin een taak en een opdracht.

De samenkomst met het landelijk koor is op zondag 14 februari om 10.00 uur in de aula van het Ichthus college, Jan Ligthartstraat 1 te Kampen. Toegang vrij!