Landelijk koor Leger des Heils in Genemuiden

04-02-2016

Zondag 14 februari zal het landelijk koor van het Leger des Heils om 16.00 uur haar medewerking verlenen aan de geloofsontmoeting in Genemuiden.  Dit zal de eerste keer zijn dat een koor van het Leger des Heils van deze omvang Genemuiden aandoet. De Amsterdam Staff Songsters is hét toonaangevende koor van het Leger des Heils in Nederland. Het bestaat uit heilssoldaten vanuit heel het land. Het repertoire is zeer afwisselend: van moderne gospel tot klassieke koormuziek. De boodschap die de Songsters met hun liederen uitdragen, is dat God van iedereen houdt en dat er eeuwig leven is voor wie in Hem gelooft!

Luitenant Aalt Fikse van het Leger des Heils hierover; “Aangezien we nu een jaar actief zijn in Genemuiden, leek het ons een mooie gelegenheid om het landelijk koor uit te nodigen. Genemuiden heeft het Leger des Heils gastvrij ontvangen en zo kunnen we iets terugdoen. En aangezien het Valanteijnsweekend is, zal het thema zijn; Wat is echte liefde?”

Fikse geeft aan dat het Leger sinds een jaar twee wekelijke geloofsontmoetingen organiseert. Deze bijeenkomsten zijn laagdrempelig en vooral voor mensen die wel gelovig zijn, maar zelf niet meer naar een kerk gaan.  De volgende stap die het Leger in Genemuiden wil zetten is om door de weeks een koffiehuis te openen waar mensen welkom zijn en in een gezellige sfeer anderen kunnen ontmoeten.

De geloofsontmoeting met het koor is op zondag 14 februari in het d’Overtoom, Grutto 1 in Genemuiden. Opgelet: Aanvang is om 16.00 uur i.p.v. 17.00 uur! Toegang vrij!