LAATSTE KANS: Opgave recrutenlessen najaar 2016

25-10-2016

Wat is dat Leger?

(nog enkele plaatsen beschikbaar...)


Vanaf maandag 31 oktober 2016 beginnen we met een serie van 8 avonden over de achtergrond en het doel van het Leger des Heils. Ik ben er vast van overtuigd dat het Leger des Heils, als onderdeel van Gods Koninkrijk door de Allerhoogste tot bestaan is geroepen. We hebben een unieke plek in kerkelijk Nederland en in de Nederlandse maatschappij. Maar bovenal; we hebben een missie! We gaan met elkaar het avontuur aan om die missie te ontdekken en misschien wel inhoud te geven!


Vorige keer hebben we het op Urk gehouden. Dit keer zal het in Kampen zijn en wel in het gebouw aan de Bovennnieuwstraat 33-35. Aanvang is om 19.30 uur. De eerste keer is dus op maandag 31 oktober. Deelnemers krijgen een map met de lesstof. Er is geen sprake van examen of iets dergelijks. We bespreken de inhoud en geven uitleg. Het is voor ieder toegankelijk, maar gaat ook net zo diep als je zelf kunt en wilt gaan... 


Er hebben zich nu 20 mensen opgegeven. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. De geplande avonden zijn; Ma. 31 okt / 14 en 28 nov / 12 dec / 2 en 16 en 30 jan / 13 feb.