Kinderkerstfeest 2015

15-12-2015

Zaterdag 12 december hebben wij een fantastisch kinderkerstfeest mogen beleven op de kinderboerderij Cantecleer in Kampen (http://www.cantecleer.com) Een betere locatie kon ook niet voor een kerstfeest. Want, zei een van de kinderen, Jezus werd ook in een stal geboren!
Samen met ongeveer 60 kinderen en hun ouders genoten wij van het kerstverhaal gebracht door Poppentheater Peterselie (http://www.peterselie.nl) Met prachtige poppen en mooie liedjes zagen we hoe Jezus zo lang geleden geboren werd.
Nadat de dieren ook hun kerstmaaltijd hadden gekregen van de kinderen, werd er heerlijke warme chocolademelk geschonken. Ook maakten de kinderen een mooie kerststalhanger of kerstbal. Als afsluiting waren er marshmallows bij het kampvuur waar vier muzikanten echte "Leger des Heils-kerstklanken" ten gehore brachten. Als "piek op de kerstboom" hadden we het geluk dat de Furries van de kinderboerderij net terugkwamen uit de stad én kregen de kinderen een tasje mee met het "Waarom kerst?"-spel en inkleurkaarten om te versturen van http://www.studiostijll.nl

Kortom, wat hebben we een gezellige middag gehad met elkaar! Dank aan alle medewerkers!!

Klik hier voor meer foto's