Expression in De Klinker Wezep

16-10-2017

Tijdens de geloofsontmoeting welke in ontmoetingscentrum De Klinker in Wezep wordt gehouden zal aanstaande zondagmiddag de muziekgroep Expression uit Harlingen te gast zijn. Expression is een enthousiaste band die religieuze popmuziek speelt. De band heeft een divers repertoire waarin christelijke muziek wordt afgewisseld met pop. De gedachte erachter is dat kerkdiensten niet saai hoeven te zijn. Kerkdiensten mogen juist blijdschap en vreugde uitstralen. Dat is de weerspiegeling van de betekenis van het woord ‘evangelie’ als zijnde het goede nieuws of de blijde boodschap. Zo probeert De Klinker op zondag ‘anders kerk’ te zijn voor mensen die zijn uitgekeken op de traditionele benadering.
Naast de vele door de weekse activiteiten is De Klinker een maand geleden gestart met geloofsontmoetingen op zondag. Deze worden voorlopig eens per twee weken georganiseerd. De eerstvolgende is zondag 22 oktober om 17.00 uur. Spreker is dan kapitein Aalt Fikse van het Leger des Heils en het thema is “Geloof en een hoop liefde.” Voor de kinderen is er speciale aandacht.
Iedereen is welkom. De geloofsontmoetingen begint om 17.00 uur en wordt gehouden in De Klinker, Stationsweg 95 te Wezep. Info: 06-51741725 / aalt.fikse@legerdesheils.nl 

Music Expression 1