Een week lang 24 uur bidden voor Wezep

13-04-2017

Op zaterdagavond 22 april start er om 23.00 uur een gebedsweek voor Wezep volgens het principe van 24-7 PRAYER. Dat betekent dat er elk uur minimaal een persoon aan het bidden is. Dit jaar wordt dit gehouden in het ontmoetingscentrum De Klinker aan de Stationsweg 95 in Wezep. Iedereen die op deze manier - vanuit Gods bewogenheid en liefde - wil bijdragen aan een mooier Wezep voor iedereen, is hartelijk welkom om mee te doen.

De 24-7 beweging is begonnen doordat een gebedsbijeenkomst van studenten zich plotseling verspreidde over meer dan 12.000 locaties en bijna iedere denominatie in de wereld: van de katholieke kerk in Oostenrijk tot het Leger des Heils in Australie en tot diverse vervolgde geloofsgemeenschappen in het Midden Oosten. In Nederland zijn sinds de start in 2012 al honderden 24-7 gebedsinitiatieven onstaan. Het wordt als beweging ondersteund door de Navigators, IFES Nederland, Agape Studentlife, Stichting 24-7 gebed, Alpha Nederland, Leger des Heils en Open Doors.

De organisatie zou uiteraard graag zien dat elk van de 168 uren in week 17 gevuld wordt door minimaal 1 persoon. Als u mee wilt doen, meld u zich dan bij Arie Knikker (e-mail: a.knikker@kpnplanet.nl). U krijgt dan uitleg hoe u zich kunt inschrijven voor een of meerdere uren en wat er van u verwacht wordt.

(tekstuele bron: veluweland.nl)