Kledingwinkel

De kledingwinkel van Leger des Heils Hoogeveen is gevestigd aan de Schutstraat 40. De winkel is gesloten op maandag. Van dinsdag t/m zaterdag is de winkel open van 13.30-16.00 uur. Meer informatie

Samenkomsten

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom in onze kerkdienst. Meer informatie

Agenda

Schuldhulppreventie en De Haven inloopuur

Als u moeite heeft om rond te komen en het lukt niet om overzicht te houden over uw financiën, dan kunt u wel wat hulp gebruiken. Onze schuldhulpverleners helpen u graag uw administratie op orde te krijgen.
Meer informatie

Bij Bosshardt +

De dagopvang voor dak- en thuislozen van het Leger des Heils is sinds kort gevestigd in ons pand aan de Schutraat 40, waar ook onze Ontmoetingswinkel is. Deze winkel fungeert tevens als een ontmoetingsplek waar iedereen die dat wil overdag langs kan komen voor een kop koffie of thee, een gesprekje of om mee te doen met een activiteit.
Meer informatie

Diaconaal Platvorm Hoogeveen

In het Diaconaal Platform Hoogeveen werken kerken en andere levensbeschouwelijke instellingen in de gemeente Hoogeveen samen om mensen te helpen en tot hun recht te laten komen, zodat de gemeente Hoogeveen voor ieder leefbaar is en blijft.
Iedere zondag organiseert het Diaconaal Platform een ‘Ontmoeting op zondag’ (zie activiteiten) vanaf 15.00 uur tot 17.30 uur.
Meer informatie