Vintage Kledingwinkel

Op zoek naar kwalitatief goede kleding voor een lage prijs? Kijk dan in onze kledingwinkel.
image

"Wat een verrassing dit!"

In de vintage kledingwinkel van #zininHarderwijk zou je wel een verrast kunnen worden.

Door de hoge kwaliteit van de kleding die uit groot aanbod hebben geselecteerd. Door de gezelligheid in en rond de winkel en de lekkere koffie. Mooie vintage kleding voor iedereen. Je zou echt eens moeten kijken! Tot snel.

Je koopt er vaak al kleding vanaf een paar euro. Wij verkopen gebruikte kleding, gesorteerd op kwaliteit. Je zult verbaasd staan van wat je kunt kopen voor die prijs. En als je er toch bent, drink dan even een kop koffie of thee mee. Niet verplicht, maar wel zo gezellig. De deur staat voor je open.

Deze prijs? Klopt dat wel?

"Vaak zijn onze bezoekers stomverbaast als ze zien wat ze voor een klein bedragje kunnen kopen. "

ReShare Store

Naast de kledingwinkels bij de diverse korpsen hebben wij ook de ReShare Store, op zes verschillende locaties in Nederland. De ReShare Store is een tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Wij vinden 'opnieuw delen' belangrijk. Wat jij overhebt aan kleding kan iemand anders opnieuw dragen. Iemand die misschien weinig te besteden heeft of iemand die kleding zoekt waar een verhaal achter zit. En het milieu heeft er ook wat aan, want minder nieuwe kleding betekent minder productie. Zo is de ReShare store er voor iedereen.

Er zijn momenteel ReShare Stores in Arnhem, Breda, Den Haag, Groningen, Nijmegen en Rotterdam. Meer info op resharestore.nl.