Kerstinzameling verzorgingsartikelen

24-11-2018

Ongetwijfeld is het u bekend dat wij als korps elk jaar kerstpakketten en andere attenties uitreiken aan mensen in de wijde omgeving. Ook de deelnemers van de Leger des Heils locaties van W&G in Gorinchem worden in de decembermaand verrast met een attentie.

Toen één van de kerstcommissieleden navraag deed welke attentie het meest op zijn plaats zou zijn bij Huis en Haard in Gorinchem kregen we als antwoord: verzorgingsartikelen.

In de kerstcommissie ontstond het idee om binnen ons korps de komende weken een inzameling te houden voor verzorgingsartikelen zodat wij straks als korps de deelnemers van Huis en Haard kunnen verrassen met een bruikbare kerstattentie.

Hoe kunt u bijdragen: U kunt één of meerdere verzorgingsartikelen meenemen naar het korps en leggen in de daarvoor bestemde mand. Denk hierbij aan shampoo, zeep, doucheschuim, scheerschuim, tandpasta, tandenborstel of deodorant. Het merendeel van de deelnemers is man dus misschien kunt u in de keuze van het product daar rekening mee houden. U mag natuurlijk ook een geldelijke bijdrage geven zodat wij het assortiment aan kunnen vullen met dat wat nog nodig is.