Collectanten gevraagd

COLLECTEWEEK 2019 - 25 TOT EN MET 30 NOVEMBER

Heb jij 2 uur van je tijd over voor kwetsbare mensen in jouw buurt? Collecteer dan mee! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collectanten die willen meebouwen aan een socialer Nederland.

LDH Collecte

Het Leger des Heils zoekt collectanten voor de jaarlijkse deur-tot-deur-collecte. De collecte wordt gehouden van 25 t/m 30 novmber 2019. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt voor het sociaal maatschappelijk werk van het Leger des Heils. Steeds meer mensen doen een beroep op het werk van het Leger des Heils. Denk hierbij aan activiteiten als kledingwinkels, inloopmiddagen, gezamenlijke maaltijden, schuldhulpverlening, etc. Majoor Bosshardt zette zich met ziel en zaligheid in voor haar medemens. Onbaatzuchtig en liefdevol tot op het bot. Haar jarenlange strijd voor de kwetsbaren in onze samenleving inspireert het Leger des Heils nog steeds om het goede te doen en actief hulp te bieden aan de medemens. Daarvoor hebben we jouw hulp hard nodig. Help mee, word collectant van het Leger des Heils.

Aanmelden voor de collecte kan via korps.eindhoven@legerdesheils.nl, door te bellen met 040-2432219 of door het formulier "Ja, ik word collectant" hiernaast in te vullen.

Lukt het u niet om mee te doen aan de deur-tot-deur collecte, maar wilt u toch graag geld inzamelen? Klik dan hiernaast op "Ja, ik word online collectant" en maak uw digitale collectebus aan.