Kledingwinkel en Koffie-/thee-inloop

Voor ieder wat wils

Het is fijn dat we in ons korpsgebouw ook een kledingwinkel mogen hebben. Wie weinig te besteden heeft kan bij ons terecht voor tweedehands kleding. De kledingwinkel is open op:

Maandagmiddag van 13.00 - 15.00 uur
Woensdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur
Vrijdagmorgen van 10.00 - 12.00 uur

Koffie, thee en een praatje
Tijdens de openingsuren van de kledingwinkel is er ook gelegenheid om andere mensen te ontmoeten en een gratis kopje koffie of thee in de 'Koffie/thee-inloop' te gebruiken.

Het doneren van tweedehands kleding
Heeft u goede tweedehands kleding ter beschikking voor onze kledingwinkel?
Daar zijn we heel blij mee! U kunt de kleding tijdens de openingsuren van de kledingwinkel afgeven. Tevens is het mogelijk om op elk uur van de dag de kleding te deponeren in het luik in de muur aan de achterkant van ons gebouw. Het is fijn als u de kleding in een gesloten zak bij ons aflevert.

Wat kunt u brengen?
Er komt nogal eens een vraag of we ook schoenen, dekens, lakens, kussens, enz. kunnen gebruiken? Alle vormen van kleding / textiel zijn welkom. Zelfs als kleding niet meer te dragen is kunt u het bij ons kwijt. We kunnen de kleding dan als ‘lompen’ laten ophalen door de afdeling Reshare van het Leger des Heils. Zij verwerken deze lompen voor een goed doel.

Heeft u nog vragen?
Heeft u ondanks deze informatie nog vragen? Dan kunt u deze horen via nevenstaand telefoonnummer.

Kledingbeurs2020