Kledingwinkel

Voor ieder wat wils

Veel afdelingen van het Leger des Heils hebben een eigen kledingwinkel. Ook korps Apeldoorn heeft zo'n winkel. Hier kunt u voor weinig geld leuke kleding kopen. Onze kledingwinkel mag zich verheugen in grote belangstelling. Hennie en Tiny van Putten zijn de motor van dit succes samen met de vrijwilligers van de winkel. Wij hanteren lage prijzen en hebben altijd veel keus in dames-, heren- en kinderkleding en schoenen. Gelukkig mag de kledingwinkel aan het Hofveld 21-23 weer open op MAANDAG 8 MAART ! De nieuwe zomercollectie hangt in de winkel. Wel zijn wij i.v.m. de Corona gebonden aan openingstijden Zie hiervoor bij openingstijden en de spelregels in de rode kolom waar u zich aan moet houden. WIJ ZIEN NAAR U UIT!
image

Een klant

" Ik dacht dat de kledingwinkel van het Leger des Heils er alleen was voor mensen die niet veel te besteden hebben. Totdat ik een heilssoldaat ontmoette die me uitlegde hoe het zat. De winkel is er voor iedereen. Of je nu in een villawijk woont of amper de huur van je flat kunt betalen; je bent welkom in de kledingwinkel aan het Hofveld."

Gebruikte kleding aanbieden

Heeft u gebruikte kleding? Gooi het niet zomaar weg, maar breng het naar het Leger des Heils. Voor het gebouw aan het Hofveld staat een kledingcontainer. U kunt daar uw gebruikte kleding en schoenen in afgesloten zakken in deponeren. Wat bruikbaar is, wordt in de kledingwinkel verkocht. Het restant wordt verwerkt door Leger des Heils ReShare.

Woont u niet in de buurt? Geen probleem. In Apeldoorn staan op diverse plaatsen kledingcontainers. De meeste vindt u in de winkelcentra in de buitenwijken. Klik hier voor een overzicht van de kledingcontainers in Apeldoorn.