Atelier 'Naald & Draad'

Bij Atelier 'Naald & Draad' gaan dames én heren onder begeleiding aan de slag om eigen kleding en/of accessoires te maken. Ook kun je er leren quilten. Wie meer van haken of breien houdt, is ook van harte welkom. Naast creatief bezig zijn, is er volop ruimte voor ontmoeting.

In de personen Paulien Veldhuis en Joke Boekholt hebben we niet alleen twee dames die veel verstand hebben van en ervaring met het zelf naaien van kleding, ze zijn ook heel enthousiast om dit te gaan doen. Bewust is er gekozen voor de naam Atelier 'Naald & Draad'. Want naast zelf kleding maken is het ook mogelijk te leren quilten. Houd je meer van haken en/of breien, dan ben je ook heel hartelijk welkom.

image

Het atelier is op donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur, een keer per veertien dagen op de even weken. Aanmelden is niet nodig. Wel is het fijn als je even belt ((06) 25 15 21 76) om te laten weten dat je van plan bent te komen. Deelname is € 2,00 per keer. Koop je een strippenkaart van € 10,00, dan kun je zes keer deelnemen. Kom zelf en nodig anderen uit om mee te gaan.